Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hattrick Pub |
wie ktoś może czy Pub został już otwarty?? Because when people see good, they expect good..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hattrick Pub |
chyba jeszcze nie, bo jakiś jełop klucz zgubił i szukają na razie wszyscy! no tego klucza, bo zamków uszkodzić im szkoda.
|
|
akurat dziś przechodziłam to widziałam że coś się tam dzieje Because when people see good, they expect good..
|
|
ja też tamtędy przechodziłam i się pytałam, co takie poruszenie? chyba aż śnieg stopnieje, to ten klucz trafią.
|
|
ehh.. zwykłe zapytanie.. Because when people see good, they expect good..
|
|
jakie wy macie problemu kurna..... Jak cos tam zrobia to napewno bedziemy o tym wiedziec
|
|
widze że tu na forum to już o nic nie można się zapytać, bo zaraz jakieś głupie odpowiedzi są... Because when people see good, they expect good..
|
|
ale mi adrenalina "skoczyła"! napiszesz, co wiesz na temat, nie pasuje! zażartujesz, obrażeni wszyscy! o co się tu rozchodzi?!
|
|
bo jeżeli się coś wie w danej sprawie to się pisze zwykłą odpowiedz, a nie jakieś głupie teksty. I nie, nikt się nie obraza, bo nie ma za co ... Because when people see good, they expect good..
|
|
Klub został zamknięty gdyż nie spełniał przepisów PPOŻ. W tej chwili pozostały po nim gołe ściany i wspomnienia a jeżeli ktoś widział jakikolwiek tam ruch to nie związany z HATTRICKIEM !!!
|
|
Widzę, konkurencja "zjada" konkurentów.
|
|
z tego co wiem to w klubie jest remont i niedługo będzie otwarty
|
|
dzięki za konkretną odpowiedz Because when people see good, they expect good..
|
|
Klubik zapowiada się na fajne miejsce do posiedzenia przy piwku, ale to jeszcze zależy od obsługi... i cen :) ______________________________________________________ Masz może parkiety kraków ?
|
|
a czy wystrój będzie podobny? chodzi mi o oglądanie meczy,imprez sportowych, bilard itp. Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |