poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oferta pracy

Praca - wykładanie towaru. Stawka godzinowa 5,5zł dla kobiet i mężczyzn.
e-mail: vipbiuro@wp.pl
ogłoszenie dodane 2013-01-31
Wkurwienie bierze człowieka jak czyta takie coś,niektórzy "pracodawcy" z koniem na łeb się chyba pozamieniali,szlag człowieka trafia, ale niestety taka sytuacja na rynku pracy, pewnie i tak znajdą się chętni bo ludzie nie mają czasami wyjścia bo do gara trzeba coś włożyć, a cwaniaki nie patrząc na godność depczą człowieka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oferta pracy

to nie wina tych cwaniaków tylko tych co ustalają te stawki minimalne i reszte.Niech sami spróbują za to przetrwać bo inaczej nazwać tego nie można
te KOPACZE i inne sracze.Premie wysokości dwuletnich wynagrodzeń wiekszości zwykłych ludzi

Andrzej W.

Duży wplyw na wredną sytuację ma to, że za takie stawki biorą robotę na czarno wieśniaki, którzy mają krusz i inne dotacje. Pracodawcom w to graj, bo ani policja pracy, ani pup nie reagują na to - wiadomo, pociotaki albo inne powody, o któryc h coraz częściej u i ówdzie ludzie pogadują. Chcesz dobrze zarabiać? "Podejdż " do jednego z szefów pup, któremu potrzebna forsa, bo kończy willę nad Narwią. Tak twierdzo ludzie, którym udało się coś w pup. załatwić!

i wszyscy czują się bezkarni a pracownicy pracują na czarno sam doświadczyłem tego w życiu - wyzysk, okradają z naszych i tak śmiesznych emerytur aby samemu się wzbogacić na czyjejś biedzie a jak właściciel chce tak zaoszczędzić to może sam z żoną zajmie się wykładaniem towaru ?? wtedy dopiero miał by więcej w kieszeni... :)

Pracy dla łomżan nie ma, ale jakoś tak się porobiło, że wszystkie pociotaki szefa pup. i jego znajomki mają pracę, i to dobrze płatną. Zobacz tylko po nazwiskach, kto pracuje w takim np. pup. Praca jest, ale załatwiana w sposób szemrany. Wiadomo, nepoyzm. Decydują układy.

a ile waszym zdaniem za wykładanie towaru taki pracodawca ma zapłacić ?
a jak im zapłaci po 10 zł za godzinę to myślicie, że czym pokryje różnicę ?
Wy jak byście byli pracodawcami to byście płacili po 100 zł. na godzinę,
jest mi bardzo przykro, że nie byliście, nie jesteście i nigdy nie będziecie pracodawcami :-).

jak bym nie miał żadnej pracy, to bym poszedł i do tej za 5,50 zamiast szczekać na tym forum na wszystko i wszystkich. bym pracował za 5,50 i szukał czegoś lepszego, tak robią ludzie na całym świecie.

Tylko w tym kraju wstydem i hańbą jest praca za niewielkie pieniądze.

to się zatrudnij u Łomżyńskich cwelów typu zezowaty cz Ociec R męskie kurwy są cwani w necie najwidoczniej im nikt mordy nie obił w realu:))))

zezowaty stary biznesmen a co roku stara się o dofinansowanie z UP dla córy wsiowy tłuk:)))))

Pamietajcie jedno stawka godzinowa 5,50 ma czarno to jest super,jesli ktos da 10 zl to rewelacja,tylko ze te 10 zl brutto to i tak zostanie tylko 5,50-6 na reke,trzeba umiec liczyc.

ale właśnie mi nie chodzi w ogóle o kwotę,
nie uważam, że jest ona np. sprawiedliwa,

sam pracowałem w czasach kiedy najniższa płaca wynosiła 560 zł.
pracowałem bo kraść nie umiem,
pracę zmieniałem kilka razy za każdym razem szukając lepiej płatnej,

tu gdzie teraz pracuję składałem podanie dwa razy, zarabiam 3500 tysiąca netto, i dalej szukam, tylko bez znajomości w Łomży to chyba niemożliwe, dzieci podrosną to może gdzieś wyjadę :-),

miałem też krótki epizod z własną działalnością gospodarczą, więc wiem, że nie jest to tak różowo, co prawda nikogo nie zatrudniałem, pracowałem ja i żona, ale chodzi o to, że pracując na swoim na koniec miesiąca w ogóle można mieć 0 lub być na minusie.

co do zatrudniaka, to jest doskonały przykład polskiego krętactwa, no ale co zrobić :-),

tomek24042004 o kurna chwalisz się czy żalisz co stoi na przeszkodzie przecież możesz *******/nać kilka tyśi w ciągu paru dni:)))))
oo kurna dawno normalni z tego forum się wylogowali a pozatali stare meeele:)))))

do Maniek123

bądź normalny, nie idź do pracy, zostań na tym forum :-),

nie chwalę się i nie żalę,
informuję, że bardziej jestem w stanie zrozumieć pracodawcę który szuka
taniej (ale i nie wykwalifikowanej) siły roboczej , niż pseudo bezrobotnych, obrażonych na niską płacę,

TAK BYLO JEST I BEDZIE----JESZCZE DLUGO.

Autor: Maniek123 (---.ovh.net)
Data: 01-02-13 09:21

tomek24042004 o kurna chwalisz się czy żalisz co stoi na przeszkodzie przecież możesz *******/nać kilka tyśi w ciągu paru dni:)))))
oo kurna dawno normalni z tego forum się wylogowali a pozatali stare meeele:)))))
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Manius ty kolneńska mendo :)

Jakos tobie nie udało się wylogowac z tego forum :)
Ty jak ta koza co rusz pod innnym nickiem włazisz na nie :)
Raz 7angelfree ,AndyC , CX-coś tam a teraz znowu Maniek :)

Krótko mówiąc jesteś największym menelem :)

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Autor: Maniek123 (---.ovh.net)
Data: 01-02-13 08:46

to się zatrudnij u Łomżyńskich cwelów typu zezowaty cz Ociec R męskie kurwy są cwani w necie najwidoczniej im nikt mordy nie obił w realu:))))

zezowaty stary biznesmen a co roku stara się o dofinansowanie z UP dla córy wsiowy tłuk:)))))

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Jakoś twardzielu nie kwapiłes się na pokazanie swojej mordy chociaż i zezowaty chciał ci ją oklepać i ja :)
Ale u mnie to i tak masz jak w banku, kolno nie jest duże a ja często w nim bywam , trafisz sie wczesniej czy później :)
Fotkę mam to i poznam bez problkemów :)

jaka praca taka płaca

W końcu żadna praca nie hańbi. Choć niektórzy uważają, że każda praca hańbi. Jak ktoś chce pracować i trochę zarobić to czemu ma takiej oferty nie przyjąć. A w międzyczasie szukać czegoś lepszego. Bo pracy coraz mniej...

do autora tematu - smaka mi narobiles na ta robote :)

---------------------------------------------

Wieśniaki z okolic odbierają łomżanom pracę :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I to za 5,5 zł. Chyba dla zabawy

Padam ze śmiechu...............

"Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."

czy ktos ciebie INEZ tu obraża? ze normalnych ludzi takich jak kazdy z nas ty czy ja czy tez np dvw i inne osoby z calego forum, czy ktos inny obrazasz wyzywasz od wiesniakow. . . . spojrz moze na siebie a potem mow o innych . . . ja nie wiem ludziom to juz sie w glowach popier...

: maruda .... hahahahha te twe koleżanki muszą być debilkami że tolerują twe
zachowanie :)))))) e męska ***** peserasto czekam:______

dlatego polskę łomżę odwiedzam kilka razy w roku , ten syf sie nigdy nie zmieni

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org