Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rekrutujecie?? |
"Międzynarodowy Koncern zatrudni Przedstawiciela Handlowego z doświadczeniem w sprzedaży bezpośredniej. CV na e-mail z dopiskiem Łomża. e-mail: ......polska123@gmail.com" Co myślicie o ogłoszeniach tego typu?? Międzynarodowy koncern co ma pocztę na gmail. Ja wcale nie wysyłam zgłoszeń jak nie wiem kto je daje. Firma, która ukrywa swoje imię to na pewno firma krzak, albo dziadowa praca, typu telemarketing, akwizycja itp. "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rekrutujecie?? |
"Tego kwiatu to pół światu" Akwizytorów szukają wszędzie, bo szukają "łosi", taka praca jest chyba najbardziej ch*jowa ze wszystkich, bo dostajesz pieniądze w postaci prowizji od podpisanej umowy, jak nie masz smykałki do interesów i charyzmy, lepiej się tego nie łap bo zostaniesz z ręką w d*pie, często jest tak, że np. na wsi zanim zdążysz wejść z tą aktówką na podwórko to już Cię pół wioski z siekierami goni, odradzam i akwizycji mówię stanowcze NIE.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |