niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
straż miejska

czym w łomży straż miejska się zajmuje tak szczeże?? po za tym że pilnuje na róg giełczyńskiej a długa by ktoś nie zaparkował, by nikt przez kapucyńską nie jechał(mieszkam obok i widzę jak tylko się czają by ktoś pod zakaz pojechał)niech się zajmą tym co powinni a nie po 4 w aucie jeżdzą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: straż miejska

Tak szczeże :P to ja też nie wiem

od tego jest straż !-od nic nie robienia

Od pilnowania całego naszego porządku

Dałbym 5 tysi za taką robotę.

Jak to kiedyś powiedział kandydat na prezydenta Białegostoku.

http://www.youtube.com/watch?v=yrMfObZzcng

Bo oni musza strażnikować i nie mają czasu na duperele:)

belfer! dałbyś 5 tysi za taką robotę?

daj 3, to ja cały dzień w samochodzie pod Twoją chatą posiedzę!

teraz ostatnio to akurat chodzili i zwracali uwage wlascicielom domow zeby wam snieg z dachow na leb nie zlecial. a tak na co dzien jak widze to np interweniuja jak wam klient zastawi swoim samochodem wjazd do prywatnego garazu bo policji to nie obchodzi albo zebyscie mogli przejsc chodnikiem wzdluz prywatnej posesji nie po kolana w sniegu.
nie jestem straznikiem ale widze co robia i nie zamienilbym sie z zadnym z nich na robote. moze dlatego ze nie narzekam na swoja??????????????? no moze z komendantem to bym sie zamienil........................

... & vice versa!

straż miejska powinna sie zajmować pożądkiem a nie (czajeniem) na obywateli bo to nie o to chodzi . mieli nam pomagac a nie pilnować kasy miasta.

maruda zmień sie bo jestes gorszy od diabła.

i znów ten sam temat o straży miejskiej, pilnujcie swoich nosów, bo tylko robicie juz pośmiewisko z siebie

my??chyba jest wolność słowa/ GESTAPO się skończyło dawno.

Pepesza jestem na urlopie i za 2tysie u ciebie postoję, nie zrozumiałeś przesłania tego wpisu?

zrozumiałam, zrozumiałam!

tak tylko zażartować z Tobą chciałam.

u mnie nie zarobisz bo,
po 1-sze: nie mam takich pieniędzy, żeby Ci zapłacić,
a po 2-ie: przed moją posesją jest tylko taki wąski chodnik i stoi znak zakazu zatrzymywania się i postoju, a często jeżdżą i... byłbyś tylko stratny!

Ech świntuchy, nie za wcześnie na takie posty?

och Edwardzie! a co Ci po tej głowie wynalazcy chodzi?

nie dopatruj się tu niczego sprośnego, a myśl raczej o tym słońcu sztucznym w takiej wersji mini!

zakupiła bym jedno od Ciebie!

tylko takie by być musiało, co by sąsiedzi do straży miejskiej donosów nie składali, że im w okna świeci!

hmmmmmmm... Brzmi to dwuznacznie, niestety te słońca nie są na sprzedaż, ja jedynie mam taki koncept, który to być może byłby pomocny kiedyś tam w przyszłości. Moje słońce już świeci dla jednej Gwiazdy, która teraz smacznie śpi na moim prawym ramieniu i zwykła o sobie mówić na tym forum Joanna12 ;]

nie ma znaku ,, zakaz zatrzymywania się i postoju,, hihi

http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,937336,iTime,1,iSort,1,iAId,2 fotka zapożyczona z portalu POBOCZEM

no faktycznie nie ma takiego znaku!

no zobacz! a u mnie na ulicy postawili taki i stoi!

muszę to zgłosić niech zabiorą , bo tylko w błąd wprowadza!

Uważam iż straż miejska jest kompletnie nie potrzebna wręcz bezużyteczna w całym swoim zgorzkniałym działaniu. Powiedzcie czy komukolwiek z nas w czymś pomogli ? W 99 % przeszkadzają w normalnym codziennym funkcjonowaniu patrząc tylko gdzie i kto jakieś wkroczenie zrobił. Biorą pensję za nasze podatki tylko po to by uprzykrzyć komuś życie lub popsuć dzień to jest absurd tego całego systemu. Kupa legatów z dwiema lewymi rękami byli zakompleksieni bezrobotni którzy do innej pracy raczej nadawać się nie powinni... Na zachodzie straż miejska jeżdzi do wypadków, kieruje ruchem i robi wiele pozytywnych rzeczy dla ludzi nie przeciwko nim a tu w Polsce czy oni robią coś pozytywnego ? Nie ! Bo do tego nie zostali stworzeni.
Jeżeli padnie hasło nie wiem pikiety lub czegoś innego po to by ich odwołać jak miało to miejsce na śląsku piszę się w pierwszym rzędzie z setkami ludzi których chyba nie problem będzie zebrać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org