czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CO TO JEST POKOLENIE JP??

MOŻECIE WYPOWIEDZIEĆ SIĘ W TYM TEMACIE BO JA NIEROZUMIEM POKOLENIE JP A POKOLENIE JP2 ?? ŻE JAKA JEST RÓŻNICA I CO TO ZA POKOLENIA ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CO TO JEST POKOLENIE JP??

To takie pokolenie pokroju Mlodego Wyksztalconego.
Smialo mozna o nim powiedziec ze do tego pokolenia
pasuje idealnie.
JP tzn. Jest Pier......niety.

głosuje na Donalda Tuska nie moge byc pier. niety

:(

dzieci neo czyli.

JP to antypolicyjne, a JP2 to oznacza Jan Paweł 2, czyli sympatycy polskiego papieża. Skrót JP2 stworzyli na przekór skrótowi JP.

---------------------------------------------

to się nie klei bo ogólnie przecież firma krk nie są do końca przeciwni policji tylko mówią o tym że nas jako ludzi każą a sami są bezkarni i o to chodzi a co do tego jp2 to jaka to przekora przecież oni są katolikami a Tadek to obrońca historii i pamięci o starej Polsce i ludziach którzy zgineli ma teledyski z pomnikami więc jak na przekór .Dalej nie rozumiem jest to zaprzeczenie jedno drugiemu

W skrócie patologia społeczna.

?)@.)%.!(*(.?

czyli uważasz że pokolenie jp czyli młodzież nie wiem w jakim wieku to patologia a jp2 przekorna młodzież słuchająca arki i śpiewająca psalmy.
teraz oceń jak to wygląda w społeczeństwie czyli wielka patologia a ty czego słuchałeś jak byłeś młodzieżą i oceń czy nie jesteś też szczepem patologi bo teraz rozmyśliłam o sobie to ja też jestem bo jako nastolatka słuchałam PFK kaliber44 , ABRADAB ,FU , WWO , HEMP GRU, FENOMENA CZY TEŻ GRAMATIK JEŻELI CHODZI O HIP HOP JESZCZE HIM ,MUSIC INSTRUCTOR,FLYING STEPS ,SCOOTER TO TAKIE CO NAJCZĘŚCIEJ SŁUCHAŁAM ARKI TAM KURDE NIE BYŁO UPS....

Dno i wodorosty :)

CZASY SIĘ ZMIENIŁY NIKT NIE MÓWI NA MŁODZIEŻ ZBUNTOWANY WIEK ŻYCIA TYLKO POKOLENIE JP HEHE KAŻDY PRZEZ TO JAKO NASTOLATEK PRZECHODZI WIĘC ZASTANAWIA MNIE TAK MOCNA KRYTYKA I OCENA ŻE MA COŚ JP CZY NADRUKOWANE CZY NAPISANE . I ODRAZU JAK CHODZI O FORA JEST NA JEDNO OSOBĘ 50 NASKOKÓW INNYCH LUDZI WIĘC KTO JEST PATOLOGICZNY LUB NAWET IDOC ULICĄ ODRAZU JAKIEŚ DZIWNE SPOJŻENIE TAKA MODA ZA MOICH CZASÓW NIE BYŁO DUŻO CIUCHÓW ZESPOŁÓW TYLKO FISHBONE ALBO FILA , NO MORE OJ ALE CZY ZA CIUCH CZY NAPIS KTOŚ ŹLE MNIE KRYTYKOWAŁ NIE

MARUDA ZAWSZE MARUDNY IDŻ DO PAPA SMERFA WŁĄCZY CI CZARNA MADONNO HE HE

A mi to całe JP kojarzy się z agresją, wandalizmem, siedzeniem pod klatką, trawką, głośnym słuchaniem muzyki (szczególnie hip-hop) itp... Chyba nikt rozsądny nie powie, że coś takiego jest dobre :/

Autor: PROBI88 (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 31-01-13 13:17

CZASY SIĘ ZMIENIŁY NIKT NIE MÓWI NA MŁODZIEŻ ZBUNTOWANY WIEK ŻYCIA TYLKO POKOLENIE JP
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

JP czyli pokolenie JEB..tych POKEMONÓW hahaha:):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org