Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna www o Łomży? Na szczę¶cie nie... |
Widzieli¶cie już może http://lomza.czad.org/ ? Co s±dzicie o tym, co powinienem dodać... Komentarze mile widziane.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna www o Łomży? Na szczę¶cie nie... |
Luzik :) Bardzo dobre. Jeszcze takich infomracji o Lomzy nie bylo i uwazam, ze sa one dobre :) Pozdrawiam GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
Naprawdę OK. Nawet dodałem do ulubionych w Operze. Ave
|
|
Bardzo ciekawa stronka Przyda mi się w ulubionych, w pracy również :) Pozdrawiam Krzysztof
|
|
Jak się domyslam.... wywietrzyłeś sobie w południe, jak sie cieplej zrobiło na zewnątrz...? :) --- PGG
|
|
Hehehe:) No nie do konca. Jesli kogos to interesuje: czujnik znajduje sie w bloku na 4tym pietrze (dlatego przy gruncie temperatura moze byc zupelnie inna), przy oknie po stronie polnocnej:)
|
|
Witam Mam pytanko , czy planujesz jeszcze jakieś czujniki (prędk wiatru, wilgotność, więcej temperatury np przy gruncie) ?? Ave
|
|
- predkosc wiatru - z tego co wiem aktualnie nie do dostania w Polsce (chyba, ze sprowadzane indywidualnie) - wilgotnosc - jesli znajde, zrobie:) - temperatura przy gruncie - brak mozliwosci technicznych:) Teraz w planach mam mierzenie % oswietlenia. Czujniki juz mam, tylko jest problem z ich kalibracja -- niedlugo powinny sie pojawic na stronie.
|
|
Witaj autorze strony z temperaturką. Możesz podać mi swojego e-maila albo numer gg? Z chcęcią bym porozmawiał. Swojego maila mozesz na stronie umieścić. Pozdrowka i gratuluje pomysłu. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
a moze wprowadzimy godzinne pomiary oddawanego moczu na terenie spoldzielni mieszkaniowej Perspektywa??
|
|
'rayben' a moze sam te pomiary se zrobisz łącznie z prędkością przepływu moczu przez MAŁEGO w mm/s :) ?. wkurza mnie to że jak ktoś zrobi coś porzytecznego to zaraz znajdują się prześmiewcy. Qm tak trzymaj. Ave
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |