poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dożywocie, 25 i 15

Wchodząc na stronę widać taki nagłówek, że ukarano zabójców wiceprezydenta, takimi karami jak w temacie. Ciekaw jestem ile dostaliby za zabicie tzw. "szaraka" takiego jak Ty czy ja? Od 3 w zawiasach na 5 czy może maks 12 lat? Ciekawi mnie opinia publiczna na ten temat. Bo lubię poruszać takie tematy, o których warto rozmawiać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dożywocie, 25 i 15

http://www.youtube.com/watch?v=9doxqTJKzxk

Nie, przebaczać nie wolno szczególnie jakby zginął ktoś z mojej rodziny.
An eye for an eye. Wyjdzie taki na wolność, będzie chodził bezkarnie i myślał, że wszystko mu wolno bo zabił ale nie ogląda nieba w kratkę więc zamorduje sobie jeszcze jedną niewinną osobę (A co mi tam zabiłem raz i mnie nie wsadzili to może drugi raz też się uda) i co wtedy?

Nigdy w życiu ja jestem za przywroceniem KS .

O maruda, pięknie to napisał, też jestem za Karą Śmierci i przymusowym obcinaniem jaj pedofilom.

za tuska to jest kara zycia dla Polaków

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

"A za rok podniesiemy wam próg wieku emerytalnego do 80 lat"

http://www.money.pl/gospodarka/wywiady/artykul/wiek;emerytalny;podniesiemy;do;80;lat;i;nie;bedzie;protestow,45,0,1071405.html?p=md

Idealnie ujęty komentarz do tego w linku na dole.

http://www.youtube.com/watch?v=wzXSGPIZQqA

Edvard18 a co byś zrobił 50latkowi zezowatemu jak byś spotkał go w realu?????? pewnie darował staruchowi życie. Młody jesteś w życiu różnie bywa....

dla seryjnych morderców: KS przez łamanie gnatów,
za brutalny gwałt: dożywocie,
dla pedofili .....lepiej nie znać mojej kary
ale dla 100%winnych,

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

zaje*ał bym zezowatego uśmiechem. ;]

jak tylko jego to normalny wymiar kary,ale za następne zabójstwo Dostałbyś (w moim sądzie)śmierć przez łamanie gnatów

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Edi nie szalej :)
On teraz bidulek brata pociesz w trudnych chwilach :)

A co do reala to płochliwy jest i sie nie ukaże , wstydzi się swojej ułomności widocznie :)

Tylko jego, na razie nikt za skórę mi nie zalazł, poza niektórymi konowałami, ale oni i tak niedługo też nie będą mieli kolorowo, niektóre "ptaszki ćwierkają", że już robią protesty bo rzekomo mało od państwa mają (taaaa 70zł/h to mało?) więc nasz "kochany" rząd już kombinuje jak to sprywatyzować ;]

Edzio jaki tam z Ciebie szarak?! Przecież pisałeś, że zarabiasz krocie na swoich "wynalazkach". Pewnie masz więcej hajsu od nie jednego polityka, skromniacho Ty :D

To tylko pogłoski i pomówienia :) To, że mam kilka fajnych innowacyjnych szkiców w domu nie znaczy, że zarabiam na nich krocie, ale powoli, skromnymi krokami zbliżam się do mojego celu.

każdy z nich powinien dostać dożywocie,i nie mówcie tu o dawaniu drugiej szansy itp..mieliby szansę żyć w więzieniu i to powinno starczyć.. tylko kwestia utrzymania więzień jest słabo rozwiązana..ale to inna sprawa

Teraz my musimy płacić podatki i chować darmozjadów całe życie. Ile by było za to diet poselskich?

A CZEMU UWAŻASZ ŻE ZA DUŻO DOSTALI NIEWAŻNE KOGO ZABILI CZY TO BEZDOMNY CZY PREZYDENT LICZY SIĘ FAKT JEDEN DOSTAŁ 25 L BO WIDOCZNIE JUZ BYŁ KARANY DRUGI 15 BO PIERWSZY RAZ DOSTALI WYSOKO KARE BO WIDOCZNIE MĘCZYLI GO A TO JEST WTEDY JAKO zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem takie polskie prawo

ja jakby ktoś zabił mi członka rodziny to chciałabym śmierć za śmierć oczywiście jeśli by to było umyślne
to by była sprawiedliwość

Polskie "prawo" to jedna wielka kpina. Można by wyliczyć masę przykładów, potwierdzającą to o czym mówię. Ale najlepszym jest chyba przykład słynnej Katarzyny W. Do dzisiaj wodzi policję i sądy za nos mimo, że siedzi za kratkami co zresztą pewnie się niedługo zmieni. W tym kraju za posiadanie kilku krzaczków zioła trafisz do ciupy, a za np. gwałt zawiasy. Mamy chory i przeżarty system.

Zenit- właśnie to zawarłem w pierwszym poście, ale widać, że nie do każdego to trafia co chciałem w nim przekazać, a szkoda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org