Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TopTen |
Nie od dziś wiadomo, że ludzie to naprawdę niezwykły gatunek. Pragnę zaproponować zebranie dziesięciu najlepszych ludzi w historii, takich którzy osiągnęli coś co pozwoli im uzyskać ten tytuł. Czekam na przyzwoite propozycje. PS: Chuck Norris się nie liczy ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TopTen |
Prosze bardzo ,pierwsza propozycja-Alfred Nobel.
|
|
|
Thomas Edison Albert Einstein Jacek Rafał Karpiński- (dla tych którzy nie wiedzą 9 kwietnia 1927) Jan Szczepanik- (tutaj rok 1897) Bill Gates Mikołaj Kopernik Gregor Johann Mendel Charles Robert Darwin Dmitrij Iwanowicz Mendelejew Alfred Bernhard Nobel To są moje typy. Niekoniecznie w tej kolejności ale ta 10 zrobiła coś co dało postęp i pozwoliło ruszyć z miejsca, technologii.
|
|
Jezus to cheater, a my szukamy uczciwych graczy :P Ja zaproponuję Beara Gryllsa, bo on gdyby musiał, to przeżyłby wszędzie (i mowa tu zarówno o umiejętnościach, jak i o zdrowiu psychicznym)
|
|
|
Jeszcze jest jeden godny wspomnienia :) Egzorcysta vell zezowate szczeście , któremu to admin rzekomo konto zablokował :):)
|
|
To ja w takim razie Króla Juliana przytoczę bo ten to potrafi tyle co nikt :):)
|
|
Arnold Schwarzenegger.
|
|
10 największych w historii? Niemożliwe... Ale niech będzie i ktoś z "okolicy" - Kononowicz Krzysztof
|
|
Wrzuciłbym tu jeszcze jakiegoś greckiego filozofa, bo oni zrozumieli świat tysie lat wcześniej niż "amerykańscy naukowcy" ale wszyscy mieli super głębokie rozkminy i nie wiem którego wybrać...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |