Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Badanie psychologiczne |
Witam,orientujecie się gdzie można zrobić badanie psychologiczne na kat.C i jaki jest koszt?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Badanie psychologiczne |
Na fabrycznej. jak dobrze pamiętam to 100 zł.
|
|
rób najlepiej w Eskulapie , tam jest kompleksowo i wszystko na miejscu sam robiłem w WORD , póżniej okulista, laryngolog , lekarz medycyny pracy w taki sposób wyszło nawet trochę drożej jak się póżniej zorientowałem niż w Eskulapie i chodzenia po medykach, nie ważna kasa , szkoda czasu co do ceny Ci nie powiem , bo nie pamiętam ale coś ok 180 zł sama psychotechnika + ok 80 u dr Kalinowskiej na Nowogrodzkiej i chyba coś u jej męża laryngologa jeszcze +ok 80 za podpisanie orzeczenia przez lekarza medycyny pracy nie wiem ile u kierowców wykonujących zawód , ja mam C+E już od lat i raczej tylko na własny użytek , bez uprawnień na przewóz itp itd...
|
|
na 100% jak pamiętam to więcej psychotechnika kosztuje , jak 100zł zadzwoń do WORD czy Eskulapa wujek google Ci pomoże
|
|
Ja robiłem psychotesty na Pułkowej cena 100zł,bardzo polecam. http://www.psychotesty-lomza.pl/index.html
|
|
sprawdziłem i kosztuje w 100 % 100 zł na fabrycznej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |