Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio Nadzieja |
A ja stary bezboznik Radia Nadzieja słucham bo pieknie graja dzis :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio Nadzieja |
Graja jak zawsze - dobrze:)
|
|
i za to masz odpuszczone
|
|
W nocy najlepiej graja :) Bo mam często przyjemnośc słuchania :)
|
|
Lepiej w dzień o 12 słuchać;-)
|
|
ułłłaaa Omanio:):) Nie namawiaj mnie bo za cholere niechcę zmieniac swoich nawyków :)
|
|
maruda synu , ja Ci to mówię , że za Twe wielkie i bezgraniczne poświęcenie masz odpuszczone i nawet na zaś teraz możesz bez grzechu puknąć coś na boku lub zapić pałę wszak " + " z " - " wychodzi na zero
|
|
Durny jesteś Egzorcysta:) Widze że nawet durniejszy niz zezowate szczęście :)
|
|
A swistak siedzi....
|
|
...i lamentuje bo sreberka mu zagwizdali :)
|
|
I znowu jadą moje ulubione kawałki :) Ehhhhh :) Ciekawe skąd oni wiedza co lubie ? :)
|
|
Jak to skąd??Przecież dobrze ich znam i wiem co lubisz.
|
|
O prosze :):) Miło że ktoś zna mnie tak dobrze:)
|
|
Gdy nie bawi cie juz świat zabawek mechanicznych :) ....... :) Kto dalej pociągnie ?
|
|
...a jest jakaś nadzieja, że przestaną nadawać...? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
no paplika się nie spodziewałam;-) Maruda ,było wystukać melodyjkę i zapytać o tytuł.
|
|
paplik :) Dopuki ja ich słucham to płonne twoje nadzieje :):)
|
|
maruda nawet gdybyś używał drugiego TWOJEGO nicku pod jakim tu piszesz ktoś-coś to i tak zawsze na starego durnia wyjdziesz !
|
|
Zezuś :) Ale o tym wszyscy doskonale wiedza że jestem 2-u nikowcem :) Gorżej z toba że jarząbka zaczałes świrować na drugim nicku :)
|
|
a co ty biały gołąbek skrzydlaty ? maruda nawet gdybyś używał drugiego TWOJEGO nicku pod jakim tu piszesz ktoś-coś to i tak zawsze na starego durnia wyjdziesz ! mnie DUPEK ADMIN tego forum zablokował nicka , zawsze pisałem pod jednym nickiem i nie robiłem z mordy cholewy jak ty - a ty jak kameleon sam często ze sobą pisałeś aby się popierać i uwiarygodniać swoje pierdoły ADMIN zablokował mi nicka za tematy związane z Kościołem katolickim sensu stricte ! ( nawet nie wiesz w którym momencie) sam w tych tematach pisałeś i raczej nie jako " moherowy beret" np. pisałem o Kolędzie , czy o mężu dla posłanki PiS Krystyny Pawłowicz czy TAM ktoś kogoś wzywał do nienawiści , dyskryminacji ze względów rasowych czy religijnych? sam durniu TAM pisałeś i raczej teraz chyba nie zmienisz poglądów jak chorągiewka oby tylko mi dołożyć ?
|
|
Mi twoje poglądy to powiewają :) Nikomu Admin nie blokuje konta a gorsze rzeczy pisza od ciebie :) tobie akurat zablokował ? Dziwne i niespotykane , ale kazde wytłumaczenie jest dobre aby durnia z siebie zrobic :) a poza tym nie pisz idiotyzmów to nikt nie będzie miał do ciebie żadnego hallo :) sensu stricte ?? Poznaj znaczenie tych słów i dopiero wtedy uzywaj jełopie:)
|
|
Radio ,radiem ale tutaj trzeba mieć:NADZIEJĘ: że co niektórym rozum powróci.
|
|
Słownik Języka Polskiego -► sensu stricto [czytaj: sensu strikto] łac. w ścisłym znaczeniu stricte [wym. strikte] «ściśle, dokładnie» Stricte oznacza ściśle, dokładnie - z kolei sensu stricto oznacza w ścisłym (tego słowa) znaczeniu maruda DURNIU nie bądż mądrzejszy jak ładniejszy! JESTEŚ KAMELEON - DWULICOWIEC , JA NIGDY TU POD NIKOGO SIĘ NIE PODSZYWAŁEM I NIE PISAŁEM SAM ZE SOBĄ JAK tY maruda ... do... ktoś -coś
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: maruda Posty: 8814 sam ze sobą .... głupoty pisze ... Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: ktoś-coś Posty: 2990
|
|
od radia nadzieja do Radia Maryja juz tylko ruch pokrętłem; to cieszy. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
stary baranie , ja pierwszy nie wszczynałem tej kłótni na nowo, trzeba było siedzieć cicho jak nikt cię do tablicy nie wołał wbrew pozorom trochę cię lubię , co nie znaczy że podziwiam teraz możesz wykazać się kreatywnością, bo wyjeżdżam na jakiś czas i nie będę w stanie ci odpisać zdrówka i rozumu ci życzę na stare lata
|
|
PS: marudo vel ktoś-coś , bawią cię takie gierki? trochę szacunku dla siwych włosów gimbusiarnia ma przykład GDZIE JA PIERWSZY SIĘ ZWRÓCIŁEM BEZPOŚREDNIO ( czy pośrednio do ciebie?) wstydu oszczędż daj chłopie na luz ! niech będzie, że JA CIEBIE PRZEPRASZAM ! nie musimy się lubić , ale nie rób więcej smrodu
|
|
Egzorcysta a ja obstawiam, ze nie za kosciol, a za ogolne chamstwo dostales bana bo wiem, ze ktos sie o tego bana dla ciebie upomnial. Ale widac to wciaz za malo... _____________________________________________________ ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |