Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa KEBABOWNIA:) |
Planuje w przyszłości otworzyć ten wysokiej klasy lokal :) Podpowiedzcie jakś ciekawą nazwę dla tak szlachetnego lokalu :) I jakie kebaby widzieli byście najchętniej w tym zacnym przybytku :) Proszę o rzeczowe wypowiedzi :) Trollom mówię STOP !!!!!!!!!:):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa KEBABOWNIA:) |
Proponuję nazwę : "Kebab u Marudy z 4lomza!!!" Klienci na 100% będą, a mnie zatrudnisz żebym nie musiała prosić o zasiłek bo na takie bzdety to w Łomży nie ma funduszy.... :)
|
|
" U Kabana"
|
|
Jak w tytule , "KEBABOWNIA" :-)
|
|
,,Kebab u marudy" byłby ciekawa nazwą :):) Podejrzewam że przez pierwszy tydzień waliła by gimbownia drzwiami i oknami żeby zobaczyć marudę :):) A później ? Kieszonkowe by wygasło i maruda siedział by i podziwiał widoki za oknem :)
|
|
"Niebieski Skrzat" serwuj sok z gumijagut, a klienteli nie stracisz! i mnie do pracy możesz przyjąć, nie jem kebabuw, to i stratny nie będziesz!
|
|
...jeśli siniaki by mu na to pozwoliły...
|
|
to było do odp marudy
|
|
Ja też nie jem bo jestem na diecie więc i ze mnie strat mieć nie będzie - tylko zyski :D
|
|
Kupując kebab u niebieskiego skrzata , wiedz konsumencie że nie będziesz marudził!!!hehe
|
|
Jak bym otwierał lokal, to bym go nazwał jakoś fajnie, tak żeby nazwę łatwo było zapamiętać i wpadała w ucho. Np. "Piwnica pod krasnoludem" ewentualnie "Sen o Valhalli", a w menu dał oryginalne nazwy takie jak, "Bimber drwala"- dla np. drinka z wódki i czegoś tam lub "Uczta wojów"- dla talerza z kebabem, sałatką i frytkami, oczywiście w lokalu zrobiłbym odpowiedni klimat, stylizowany na staro-gotycki nordycki hall valhalli, ewentualnie jakiś skarbiec krasnoludów czy przydrożną tawernę z XII wieku.
|
|
sorry maruda , Tobie pozwolili reklamować Twoją kebabownię , a mnie SZMATEKSU nie, dlaczego? ADMIN skasował moje posty i tematy ! widać Tu tylko kolędy i pastorałki są promowane , a nie nasze NASZA kultura i zespoły rodzime typu grupa rock POLITYKA ave Radyjo co ma ryja!
|
|
|
maruda4lomza.com :p każdy by 'żarł'
|
|
albo 'u marudy' i nikt by nie marudził
|
|
"jedz nie marudź"
|
|
BarbaraB:) Ty byś się do pracy u mnie nie nadawała bo lubisz za państwowym sie oglądac :) młody rozważę :) Zaiste trafna nazwa :) Edziu :) Znowu popuściłes wodze fantazji :)
|
|
No cóż maruda, żeby coś osiągnąć trzeba być kreatywnym, a żeby być kreatywnym trzeba mieć wyobraźnię i inwencję twórczą.
|
|
Edziu :) pewnie by swój lokal nazwał :<<< pasierb >>> a jako hasło reklamowe : DMUCHAJTA na mój koszt - JA BĘDĘ BECALOWAŁ ! hahahahaha hihihihihi
|
|
Ja bym nazwał swój lokal tak jak pisałem wyżej, jak masz kompleksy i Twoja kobieta się puszcza to pisz sobie co chcesz, dowartościuj się ;] A może znowu mi zazdrościsz, że mam kobietę, a Ty jesteś starym dziadem, którego żadna nie chce, a ta która chciała już dawno zostawiła i teraz musisz jeździć po night clubach i dymać te co każdy je dyma? (ahhahahhaahhahah co za zburaczały debil)
|
|
dzidziuś, przecież w night clubie poznałem twoją niby kobietę, a czyjego bękarta teraz wychowujesz ?
|
|
i motto w lokalu:" Wpieprzaj dziadu" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
maruda a ty podatki ze swojej pracy odprowadzasz czy po prostu wolny zawód, robisz na czarno panie uczciwy...?
|
|
powiedz gdzie na pewno przyjdę i ocenię na forum :) ---------------------------------------------
|
|
BarbaraB:) A co ma twoja broszka do moich podatków? US mi kont nie zablokował , więc nie bój ziaby:)
|
|
tylko zeby gryczana była odpowiednia w tym kebabie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx:) Dla Ciebie specjalnie w pończoszce będe pażył i na wolnym ogniu:) Na pewno nie będziesz narzekał że niedogotowana:)
|
|
zdradze ci przepis: pazyc na nikłym ogniu nastepnie z garnkiem zawinac w pierzyne na czas trzech zdrowaśiek. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
O widzisz to ten sam przepis znamy :) Ale musze ci powiedzieć w tajemnicy, że zanim otworze KEBABOWNIĘ to najpierw wydam książke z wyjatkowymi przepisami na kababa:) a mam kilka ciekawych pomysłów:)
|
|
panowie "E"! jesteście mężczyznami? to zostawcie któregoś tam kobietę i Jej dziecko w spokoju! nie zasłaniajcie się kobietami i dziećmi w "swoich"rozgrywkach! jeżeli macie coś do siebie, spotkajcie się gdzieś, porozmawiajcie, i może jeszcze przyjaciółmi zostaniecie! bo to juz przykre się robi, przecież rodzina jednego z Was nic nikomu nie zrobiła, a drugi nie wie, co go jeszcze w życiu czeka! przemyślcie to!
|
|
Pepe- masz rację, ale on nigdy nie będzie moim przyjacielem. Ok panie Egzorcysto vel Zezowaty, wpadnę do tej Twojej śmiesznej knajpy i rozegramy to po męsku. Jak facet z facetem, wytknę Ci prosto w oczy co mam do powiedzenia a od mojej rodziny to trzymaj się z daleka, jak nie stać Cię na własną albo nie masz jaj żeby ją założyć to chodź dalej po night clubach.
|
|
to samo mnie moja broszka do twoich podatków co i twoje to czy tamto do tego z czego ja żyję jak na razie...
|
|
Maruda!Pomysł spalony.Mamy już doskonałą kebabownię złote piaski czy egipskie noce...jakoś tak;-)A do tego mają dowóz,a Ty co?Balkonikiem byś dowoził??/
|
|
To nie miałcz na forum że państwo niechce dac ci 120 zł , nie sieź na forum tylko nowej pracy szukaj :)
|
|
Omanio :) W nowoczesnej kebabowni nie rozwozi sie ,, przysmaków" :) W nowoczesnej kebabowni , kebaby wysyła sie kurierem do klienta:):) Tak że jak widzisz u mnie mozna będzie nawet przez neta zamówic kebaba:) Podaje nawet juz gotowy link do stronki :):) kebablegro.pl:):):)
|
|
a ty maruda nie siedz na forum tylko tą kebabownie otwieraj..pomysłów masz co nie miara - korzystaj
|
|
No to bardzo nowocześnie;) Kto by pomyślał ze taka konkurencja wyrośnie innym kebabowniom/.
|
|
maruda ja nie miauczę o 120 zł bo państwo dało, tylko gdzie to się podziało...?
|
|
Barbaro B.! Ty od razu "okoniem nie stawaj" tak jak ja, pracy szukasz, a u marudy ruch będzie wielki! starczy roboty dla nas 2-uch! na razie mnie nic nie odpowiedział, więc mam nadzięję, że się "załapię"! czego i Tobie życzę!
|
|
Pepe-szaa! ja w gastronomii się nie szkoliłam :( ale mogę być menagerem jak dobrze zapłaci w co wątpię bo to chyba sknera stary...:D
|
|
Omanio :) Dopiero mam w planach rozkręcać :) Ale dla Ciebie, to specjalna przesyłkę gołąb pocztowy przyniesie :)
|
|
Ty Pepesza do bezpracy przywyknieta, to pewnie byś się i źle czuła jak byś pracę znalazła :) A ty Bacha, musisz więcej doświadczenia zadobyć na bezpracy :):) Tak że nici z pracy w mojej KEBABOWNI:):):)
|
|
jak to Ferdek K. mówił? nie ważne! "menagerów na pęczki", a robić nie ma komu! zapominacie, że do rządzenia jest Was dużo, ale kto na Was zarobi?!
|
|
Rząd utrzyma się sam z siebie :):)
|
|
Pepe-szaa! a miałaś jechać do Rajchu gruszki na wierzbie zrywać
|
|
marudo! już któryś z kolei jesteś,co nie chcesz, bym robotę u Ciebie znalazła. przywykłam! Młoda nie jestem, piękna też nie, ale pracowita! nawet nie wiesz, co straciłeś! Twój biznes! a ja swój "zacznę"! a jakbyś pracy potrzebował, to znać daj! na bulwarach mój warsztat, z watą na patyku, za mną ciągnął będziesz! a ja zaplacę uczciwie!
|
|
A ja akurat na płace nie narzekam więc podziekuje :) Ale BarbaraB może skorzysta?
|
|
jeden z panów "E" do "kłótni" mnie nie sprowokujesz. do UM się wybieram i jeżeli na uczciwą pracę zgody nie wydadzą, zrzucę im ten problem z głowy. nawet w Brazylii, brzeszczotem rowki nacinać w kawie bym miała, to i tak pojadę! bo nie dla mnie kraj, Ojczyzna, gdzie uczciwą pracą na chleb zarobic nie mogę!
|
|
a jednak na forum OGŁOSZENIA PRACA są jakieś oferty pracy może nie spełniasz wymagań, brak wykształcenia i doświadczenia a może masz dwie lewe ręce i roszczeń co nie miara
|
|
panie "E" o wykształcenie swoje, to sama zadbałam! rodzice ani świniakami, ani jajcami wiedzy mojej nie uzupełniali! z ludzmi pracowałam na "kierowniczym stanowisku" i pracę fizyczną znam. i na pewno Was, tu na Forum, o pracę "żebrała nie będę"! w tej chwili bez pracy jestem, i pół roku na "waszym" garnuszku żyć muszę(?) nie wypominajcie mi tego! ja na siebie już dawno zarobiłam! i wstyd mi, że Wy młodzi ludzie, o nic sie nie upominacie, że Wam takie życie "pasuje"????
|
|
Zezowaty!!!!!! To jest temat o kababach a nie o twoich frustracjach !! !! Bądź tak łaskaw i wynies się z niego :)
|
|
Dokładnie!!!!Tutaj rozmawiamy o interesie ;-)I gołębiach!
|
|
Głąbie :)!!!!!!!!!
|
|
hahahah
|
|
macie pecha! na gołebiach akurat też się znam! nie... pewną wiedzę posiadam. napiszcie, czego dowiedzieć bvście się chcieli to odpowiem
|
|
ale my o pocztowych :) Takich, co to kebaba udzwigna i szybko doniosa pod wskazany adres:)
|
|
nawet wszystkie zwierzęta byście wykorzystali, aby tylko korzyści Wam jakieś przynosiły!
|
|
...no ta, piszecie o głąbach i o gołębiach...jednych od drugich odróżnić nie można :D
|
|
a co ty biały gołąbek skrzydlaty ? maruda nawet gdybyś używał drugiego TWOJEGO nicku pod jakim tu piszesz ktoś-coś to i tak zawsze na starego durnia wyjdziesz ! mnie DUPEK ADMIN tego forum zablokował nicka , zawsze pisałem pod jednym nickiem i nie robiłem z mordy cholewy jak ty - a ty jak kameleon sam często ze sobą pisałeś aby się popierać i uwiarygodniać swoje pierdoły ADMIN zablokował mi nicka za tematy związane z Kościołem katolickim sensu stricte ! ( nawet nie wiesz w którym momencie) sam w tych tematach pisałeś i raczej nie jako " moherowy beret" np. pisałem o Kolędzie , czy o mężu dla posłanki PiS Krystyny Pawłowicz czy TAM ktoś kogoś wzywał do nienawiści , dyskryminacji ze względów rasowych czy religijnych? sam durniu TAM pisałeś i raczej teraz chyba nie zmienisz poglądów jak chorągiewka oby tylko mi dołożyć ?
|
|
wierząca to ja strasznie nie jestem. i do kościoła chodzę wtedy, kiedy "muszę"' dajcie spokój tym gołąbkom pokoju!
|
|
A ty idioto znowu w kazdym poście te same bąki puszczasz? :):):)
|
|
A może lepiej zakurzyć fajkę pokoju i pogrzebać topór niezgody? Anyway everybody soon or later will go to the Valhalla.
|
|
Niech zapanuje pokój!
|
|
boli co? durniu ( sam pierwszy użyłeś tego sformułowania)
|
|
marudo! jeżeli to do mnie było, to moje " bąki" są mniej śmierdzące od Twoich! okna nie otwieraj, bo w Łomży atmosferę "popsujesz"!
|
|
a jak nie do mnie... to też zostaw okno zamknięte!
|
|
pepesza,no nie myśl że maruda w każdym poście pisze do Ciebie;-)To o bąkach nie było skierowane do Ciebie hahahhah ale skąd wiesz że są mniej śmierdzące??
|
|
wynglem nie palę, opon też do pieca nie wrzucam, ale zazdroszczę marudzie, ze takiego "papugę" posiada(?)
|
|
a może zrobimy zawody hahahhah
|
|
a tak kobieto w ogóle... czy przez Ciebie zazdrośc nie przemawia?!
|
|
zazdrość ?ale o co?
|
|
żaden facet nie jest godny, by się o niego spierać. a jakie zawody byś chciała "wygrać"? tylko zrozum, że mnie to wszystko "wisi", czy to pan maruda będzie, czy jakiś inny, szanowny, na tym Forum, duskutant.
|
|
ale o jakim facecie mówisz?w ogóle do mnie?????????? Ja zagadnęłam o Waszych śmierdzących bąkach i nasunęła mi się myśl o zawodach a Ty wyskakujesz o zazdrość?Czegos tutaj nie rozumiem.
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: maruda Posty: 8814 sam ze sobą .... głupoty pisze ... Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: ktoś-coś Posty: 2990 _________________________________________ boli co dwulicowcu !
|
|
PS: marudo vel ktoś-coś , bawią cię takie gierki? trochę szacunku dla siwych włosów gimbusiarnia ma przykład GDZIE JA PIERWSZY SIĘ ZWRÓCIŁEM BEZPOŚREDNIO ( czy pośrednio do ciebie?) wstydu oszczędż daj chłopie na luz ! niech będzie, że JA CIEBIE PRZEPRASZAM ! nie musimy się lubić , ale nie rób więcej smrodu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |