poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sklepy osiedlowe

liczę na to że w najbliższym czasie większość sklepów osiedlowych zbankrutuje bo mają kosmiczne ceny,codziennie robiąc zakupy dużo się przepłaca,niech się buduje za to więcej marketów jak biedronka,tesco,lidl.kaufland itp itd

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sklepy osiedlowe

chyba specjalnie prowokujesz tłum? Sklepy to temat, którego lepiej na tym forum unikać;)

Najbezpieczniejszy temat na forum to KEBABOWNIE :)

skoro każesz unikać to po co wchodzisz w mój temat na forum?sama unikaj tego:)

Sklepiki zostaną, bo nikomu nie będzie się chciało lecieć po bułki i chleb do Tesco. A jak ktoś już jest w sklepiku to zawsze kupi masło czy mleko. To co miało upaść już upadło po inwazji Biedronek.

nie każę, tylko wiem co będzie za chwilę, uprzedzam po prostu :) no tak, kebaby odgrywają główną rolę :D
a jeśli chodzi o temat to też tak uważam, obserwuję na osiedlu na którym mieszkam, że ludzie z uporem maniaka próbują otworzyć własny biznes, po miesiącu wracają do szarej rzeczywistości, kiedy rachunki ich przygniatają, a podwyższanie cen na niewiele się zdaje. Poza tym wiadomo- w większych sklepach mamy też o wiele większy wybór

elfik, na tobie to i tak nikt nigdy złamanego grosza nie zarobił hahahaha

chyba nie myślicie,ze male sklepy utrzymaja sie jak bedziecie kupowac chleb i bułki z rana:D
forumowa inteligencja:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org