Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dojazd |
jak dojsc z dworca na ulice wyszyńskiego??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dojazd |
Przechodzisz przez światła przy dworcu na ul. Mickiewicza i za 300 metry masz ul. Wyszyńskiego
|
|
wychodzisz z dworca tą drogą którą wjeżdżają autobusy. Przez skrzyżowanie przechodzisz prosto ( na ulicę Mickiewicza) i idziesz do końca ulicy. Wyszyńskiego biegnie prostopadle do Mickiewicza. Knox
|
|
Prosto w stronę tego wielkiego czerwonego budynku z wieżą i krzyżem pod którym stoi pomnik JP2 naprzeciwko Biedronki i ciągu z lekarzami i aptekami.
|
|
Chyba że chcesz żeby ktoś po Ciebie wyszedł i Cię zaprowadził :) ?
|
|
Chodzi o kościół? Kościół to zła wskazówka, bo w Łomży w którą stronę nie pójdziesz to kościół.
|
|
zajdz do komisu sympatia i kup GPSA to trafisz
|
|
Taki jebutny, duży z pomnikiem "większym" niż rondo przy zjeździe, jest tylko jeden.
|
|
"... w którą stronę nie pójdziesz, to kościół" - a wiesz chociaż ilu nas tu mieszka?! i niech by i 10 mszy dziennie było, to jak byśmy się pomieścili w 2 czy 3 kościołach?! nie rozumiem czego się czepiasz!
|
|
A ilu księdzy? prawie tyle co mieszkanców
|
|
Ja tam nie wiem, nie chodzę do takich instytucji i traktuję te budynki jako dobre punkty orientacyjne.
|
|
w każdym stadzie trafia się "czarna owca", ale przynajmniej nie błądzisz!
|
|
A może jestem "Białym krukiem"?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |