Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oplata za tv |
czy ta ustawa o obowiazku oplat za uzywanie tv jest aktualna.bo mi sie wydaje ze nie.place prawie 100 zl za polsat to z jakiej racji drugi raz mam placic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oplata za tv |
|
Jak choć raz zapłacisz to będziesz płacić do końca życia :)
|
|
nie ważne czy masz tv kablową czy satelitę lub tylko odbierasz z siatki darmowo ZAWSZE musisz zapłacić abonament , jak masz TV sprawne i gotowe do odbioru opłata kablówki czy satelity NIE ZWALNIA z opłat za korzystanie z odbiornika radio/TV
|
|
Ja mam telewizor i nie płacę bo i po co? Zapłaciłem raz gdy kupowałem to pudło, nie będę płacił za coś co należy do mnie i kupiłem za własne ciężko zaharowane pieniądze. Kablówki i innych pierdół nie podłączam pod niego, służy tylko do oglądania filmów na dvd i żeby syn sobie mógł pograć na Xboxie więc w gruncie rzeczy, myśląc logicznie nie powinienem płacić za to abonamentu, bo jeśli by wziąć to z drugiej strony to płacilibyśmy abonament za komputer stacjonarny czy laptop bo też można na nim śledzić informacje na bieżąco i słuchać radia przez internet i oglądać te same kanały co w tv online tyle, że za darmo, a jak nie to przed odpaleniem takiej np. "Uwagi" na stronie tvnów czy innych programów masz podane koszta usługi i wysyłasz smsa czy coś tam albo klikasz reklamy.
|
|
i dobrze robisz, podaj adres
|
|
odpowiem waszym katolickim "Spjepszaj Dźadó" ;]
|