Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie na romantyczną kolację? |
Gdzie można się przejść na romantyczną kolację? Tak żeby coś zjeść w spokoju, porozmawiać w ustronnym miejscu ale nie tak żeby ktoś obok mi w talerz zaglądał :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie na romantyczną kolację? |
Dosyć fajnie i klimatycznie jest w restauracji Aroma na rogu Łąkowej z Groblą Jednaczewską.
|
|
najlepiej w domu jak umiesz gotowac.
|
|
umiem gotować ale chciałabym coś wyjątkowego zrobić, nie to na codzień.....raz na jakiś czas przydałoby się...;)
|
|
Ja bym też poleciła Aromę.
|
|
Nigdy tam nie byłam....Czy jest tam "intymnie"? Myślałam o restauracji Grec albo Syta Panna..W sumie też nie byłam ale na ich stronie wydaje się że miło można tam spędzić czas.... :)
|
|
Wydaje mi się że Aroma jest taka bardziej klimatyczna niż Grec i bardziej "intymna" ale to kwestia gustu, w Sytej Pannie nie byłam więc się nie wypowiem,
|
|
no mi intymność kojarzy się z czymś innym, odpowiedni nastrój ( dyskretne oświetlenie, jakieś loże zapewniające minimum prywatności ) a nie jak Ci ktoś obok w talerz zagląda i przez witryny przechodnie nos wsadzają a co do " klimatu" w/w przez Ciebie lokali, to raczej NIE tam siedzisz " na widelcu" , może i kolację można zjeść ale czy intymnie? w Syta Panna to tak jakby stołówka z PRLu tylko czyściej i smaczniej ( barowe meble ) polecam dania z ryb - szkoda, że tylko z mrożonych , no ale realia łomżyńskie
|
|
a jak chcesz miło i w dobrym klimacie spędzić czas , to polecam herbaciarnię Pikoteria , na pięterku - sympatycznie i może być romantycznie przy świecach kolacji tam nie zjesz, ale zawsze po miłym wieczorze możesz zaprosić lubego na kolację ze śniadaniem we własnym domu
|
|
Klimat w Sytej Pannie barowy a ryba w wygórowanej cenie. Za to Pani obsługująca gości bardzo sympatyczna
|
|
też bym bzyknął , ale tu nie o to chodzi
|
|
W tamtym roku zamówiłam stolik w polonezie na walentynki wybrałam menu, potem na wybraną godzinę zabrałam męża i muszę przyznać super.Fajny spokojny klimat, ustronnę miejsce obsługa super kelnerka przychodziła co jakiś czas dolewała nam szampana.Ogólnie bardzo fajnie, byliśmy zadowoleni.Ceny jak w każdej dobrej reustaracji. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Na romantyczną noc to wiem :)
|
|
W kebabowni :):) Ostatnio ta co piaskiem pustyni świeci w oczy modna :):)
|
|
Na romantyczne spotkanie polecam bar U Matysiakow na Dlugiej. Tak sie naladujecie kopytkami ze ciezko bedzie wyjsc z lokalu.
|
|
czyżbyś tam gary zmywał?
|
|
siwy :) Mówi sie : :) Tak się nawpier........ że ledwo dupe podniosłem :):):)
|
|
Retro, Aroma Ich bin fur Berlin...
|
|
Syta panna.
|
|
dawno tam nie byłem , ale o godz 20 jak oni zamykają , to ja dopiero zaczynam kolację
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |