czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
motorolla v3

hej
czy mial ktos problem z wybierajacymi sie klawiszami w telefonie??

wybieraja mi sie cyfry na wyswietlaczu. glosnosc dzwonka,wchodzi sam w menu.

jak probuje wybrac jakis guzik to nie reaguje tylko wybiera sobie sam inne cyfry.

oddalam go do naprawy facet wzial 8 dych i trzymal tel ponad pol roku. bo oddawalam zabieralam niby naprawiony i oddawalam znowu jak okazalo sie ze nie jest zrobiony.
potem wyjechalam za granice i tel odebral mi ktos z rodziny. jak przyjechalam okazalo sie ze dalej jest zle. juz nie zaniose tel.bo sporo czasu minelo od kiedy tel zostal odebrany z naprawy. stracilam tylko 80 zl.
tel byl nowy praktycznie. wydaje mi sie ze mogl miec nawet gwarancje ale ja jej nie dostalam.poza tym i tak by nie uznali gwarancji na tym. kupilam go na allegro.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: motorolla v3

a obudowa i klawiatura są oryginalne?

mam takowa chyba jeszcze gdzies padnieta bateria i moge oddac jak chcesz za friko jesli sie przyda i jak starzy nie wyrzucili jak chcesz odezwij sie w przyszlym tygodniu

a poza tym tego modelu juz chyba kilka lat nie produkuja wiec raczej tel nie byl na gwarancji

obudowa i klawiatura wyglada jak by byla oryginalna.

i tak mi sie wydaje i raczej jestem pewna..bo ogladalam oryginalne obudowy. mam do niego wszystko papiery kartonik imei tel wyglada jak by byl nieuzywany wogle. nie jest porysowany wyswietlacz tez nie porysowany.

ten facet to wzial go do naprawy troche mi go zniszczyl. po rogach zeszla farba. to jest kolor rozowy.
co to moze byc ze koles z serwisu nie mogl nawet naprawic???

wystarczy ze klapke otworze od razu klawisze sie wybieraja.

ps. jesli masz mozliwosc i nie potrzebna ci jest to mozesz dac. z gory dzieki.

ok jak bede u staruszkow poszukam i sie odezwe

ok dzieki bardzo. bede zagladala na forum

Różowe telefony tak mają. ( bo to dla blondynek)

********** stad debilu. ty z tego co widze zawsze jakies glupoty musisz wypisywac. jestes niespelna rozumu ze tak wypiujesz glupoty na forum. debilka idz sie dymac z bocianami fanko ich.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org