poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolczyk w języku

Witam. Mam takie pytanie czy znacie kogoś kto prywatnie zajmuje się usługą piercingu? Nie mam zamiaru iść i płacić za coś takiego u kosmetyczki, gdyż jest to po prostu zdzierstwo. Mam już parę kolczyków i wiem z doświadczenia, że lepiej robią to osoby prywatne niż kosmetyczki. Niestety osoba, która do tej pory robiła mi te rzeczy wyjechała do Londynu, dlatego właśnie pojawiło się tutaj moje pytanie. Proszę, o poważne odpowiedzi, jeśli ktoś ma zamiar pisać coś głupiego lepiej niech nie pisze tego wcale.

_______ *plask*

Byleś jedynym moim grzechem.. *.*
tsz tsz..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolczyk w języku

tu spróbuj http://www.polnet-kolczyki.pl/polnet-id7-3.php

bardzo ciekawe :P jednak nie skorzystam, chodziło mi o inny rodzaj usług
;p

_______ *plask*

tsz tsz..

W żadnym razie nie rób sobie kolczyka w języku u kosmetyczki. Jeszcze przyjdzie jej do głowy zrobienie tego pistoletem :) znajdź kogoś, kto ma o tym pojęcie i sprzęt i już to robił nie raz, bo jęzor to nie ucho i robi się to trochę inaczej. Ja mogę polecić, ale w Warszawie i niestety drogo, ale w pełni profesjonalnie.
Mariusz

Egzorcysta Ty to masz pomysły ! Rozbawiłeś mnie do łez.
Dla mnie percing jest dla osób niedowartościowanych. Ale cóż ,każdy żyje tak jak umie.Na szczęście z wiekiem przechodzi.

jak Chcesz uwydatnić usta Spróbuj tego.www.kciuk.pl/Afrykanskie-usta-plemienia-Mursi-a41492-30

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

http://www.kciuk.pl/Afrykanskie-usta-plemienia-Mursi-a41492-30
dla widzów o mocnych wargach

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Zero powaznego podejscia do tematu. Dla mnie jest to natomiast sposob na wyrazenie swojej indywidualnosci i tego, ze sama moge decydowac i robic ze swoim cialem co tylko chce. Nie widze w tym nic niedowartosciowujacego, chodz nie przeszkadza mi opinia innych bo kazdy ma prawo swoja wyrazac chodz nigdy jakos za specjalnie nie obchodzila mnie ona. Czy ktos umie mi odpowiedziec na wyzej postawione pytanie w sposob normalny?

_______ *plask*

tsz tsz..

hej ja miałam numer do dziewczyny która robiła mojej koleżance i wyszło super zapłaciła 50 zł i dokupiła tylko igłę i welflon ale musiała bym gdzieś numeru poszukac gdzieś go zapodziałam

Ta, na Ci*ie se zrób, a tak na serio to rób sobie co chcesz i gdzie chcesz to Twoje ciało. Można być indywidualnym poprzez "niedostosowywanie się do "indywidualnego" stylu" bo teraz większość "indywidualistów" ma kolczyk w wardze, języku, du*ie itd. Co czyni ich nie indywidualistami, a uległymi pewnej modzie "zbuntowanymi" nastolatkami.

Ja też zaproponowałbym na wargach (sromowych)

Dobra sprawa na języku. Facet będzie zadowolony napewno... He he

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org