Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego złodziei nie podaje się do wiadomości imienia i nazwiska . |
Dla mnie to powinni media podawać ,złodziei i morderców do wiadomości publicznych i nie chronić przestępców . Borys-50
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego złodziei nie podaje się do wiadomości imienia i nazwiska . |
o ktorych Ci chodzi? bo tych w informacjach ja ujalem ;)
|
|
Bo To Polska Nie USA Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Po to żeby mogli nadal robić swoje :D
|
|
Domniemanie niewinności - nawet przy podawaniu nieprawomocnych wyroków są tylko inicjały. A powinni imię, nazwisko, zdjęcie i pesel zamieszczać gdzieś w internecie, żeby każdy pracodawca i znajomy mógł wiedzieć, z kim ma do czynienia.
|
|
a nie o vendettę Wam chodzi, by móc rodzinę takiego delikwenta palcami na ulicy wytykać?! znajomi i tak wiedzą co z niego za ptica, a po odbyciu surowego, zasłużonego wyroku, do normalności co nie którzy wracają, życie sobie próbują ułożyć i recydywa im nie w głowie! są przecież różne przypadki, a ich bliscy i tak ''za swoje" dostają! ale to jest tylko moje skromne zdanie i liczę się z tym, że za chwilę, na moją głowę gromy tu spadną!
|
|
smolen debilu...chcesz się spotkać i wymienić poglądami na ten temat? Po roku wyszedłem z więzienia, jestem na warunkowym, straciłem wszystko co miałem i nie strawię takich bredni. Gówno wiesz o życiu.
|
|
A ty co smolen taki uczciwy jesteś?? nic nigdy w życiu nie wywinełeś?? Swiety samarytanin
|
|
chcesz znać nazwiska kto kradnie?? idz do sejmu tam ich dużo
|
|
Złodziej może zostać dla mnie anonimowy, ale podoba mi się, że w stanach wywieszają informacje, że w ich okolicy mieszka pedofil lub gwałciciel (plus fotografia). Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
nick39! tak trzymaj! mam takie samo zdanie! a Ty thelastone! na warunkowym jesteś, to się ze smolen-iem nie spotykaj! życzę Ci wszystkiego naj! i aby życie Twoje i Twojej Rodziny do normalności wróciło! powodzenia!
|
|
gwałciciele to powinni podawać swoje adresy jakby któraś chciała skorzystać, ma jak znalazł MiYu zainteresowana?
|
|
Egzorcysta nie interesuje mnie margines społeczny. Jednak dobrze wiedzieć, że taki ktoś mieszka w danym miejscu, bo np. wybierając dom nie kupiłabym takiego, gdzie moje dziecko byłoby bardziej narażone na spotkanie pedofila na ulicy. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Pepe-szaa! Dziekuję! Również życzę wszystkiego dobrego. Są na tym świecie jeszcze normalni ludzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |