Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy |
Oto do czego może doprowadzić egzamin na prawo jazdy. http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bialystok/smierc-na-placu-manewrowym-w-bialymstoku,1,5404544,region-wiadomosc.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy |
Po 19 stycznia takich przypadków będzie coraz więcej...
|
|
Wszstko aby wydrzeć kasę a nie udoskonalić kierowców
|
|
|
A mnie się nowe testy podobają. Uważam, że nie są trudne, najlepiej spróbójcie sami zamiast biadolić. http://www.testynaprawojazdy.eu/ Wykuć 500 pytań na pamięć może nawet debil, a tu trzeba tylko pomyśleć i znać kodeks.
|
|
niedługo nikomu ten swistek nie bedzie przydatny paliwo po 10 zl radar na radarze itp Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
o jakim paliwie mówisz ??? Moim następnym samochodem będzie elektryczny. Jakbyś jeździł przepisowo to byś się nie bał radarów.
|
|
o tym samym, tylko pisze z krotkim wyprzedzeniem czasu za tego rządu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak baryłka ropy będzie po 500 dol to i benzyna będzie po 10 zł. Ale żaden rząd RP nie ma na to wpływu.
|
|
nie wspominajac nic o zarobkach tylko mi przytaknąłeś. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ale będziemy zarabiać po 10tys. hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |