poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pliki z rozszerzeniem .CHK

witam ,czy ktoś miał problem z plikami tego typu ? jakim programem je pozmieniać na odpowiednie rozszerzenia ,tak by były to normalne pliki .z góry dzięki za wszelka pomoc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pliki z rozszerzeniem .CHK

unCHK:
http://www.ericphelps.com/uncheck/unchk3.zip

Ale tak czy inaczej będzie sieczka. Sugeruję szybkie skopiowanie tfwardziela zanim jeszcze działa i zainwestowanie w nowy.

To są dane zgubione w skutek niewłaściwego wyłączenia komputera. Powstają po wykonaniu komendy chkdsk. O ile mi wiadomo raczej nic z nimi nie zrobisz. Ja je zawsze usuwam.

Masakra ...

witaj

możesz jeszcze użyć programu do diagnostyki hdd HD Tune sprawidzić dysk pod względem uszkodzonych obszarów bad sektorów lub innych uszkodzeń fizycznych

Tak jak pisze Indar. Spróbuj tym programem, może coś odzyskasz.

to pliki na karcie pamięci ,tel sie nagle wyłączył ; najlepiej jak się zmieni w takiej sytuacji rozszerzenia i ponadaje samodzielnie nazwy .total comander ma opcje masowej zmiany rozszerzeń.pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org