Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SONDA na 4LOMZA |
Zajrzyjcie do dzisiejszej sondy na głównej stronie. Dobre pytanie: Najbardziej lubię narzekać na. Jak widać Ptyś stał się osobą medialną. Będzie może mógł o sobie kiedyś powiedzieć tak: ,,Nie każdy musi mnie lubić, ale każdy musi mnie znać - tak się zostaje politykiem" Myślę, że Ptysiu z czasem zauważy swoją wielkość w tejże materii. Nie twierdzę, że jest nadzwyczaj uzdolniony, bo można czasem odnieść wręcz przeciwne wrażenie. Twierdzę że dzięki takiemu wchodzeniu przez okno, gdy go drzwiami wyganiają może kiedyś osiągnąć wiele w życiu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SONDA na 4LOMZA |
hehe no Ptysiek Ptysiek :) gratuluje ;) oczywiscie zagłosowałem na Ciebie ;)
|
|
Ptys juz wystosowal podziekowania do admina patrz post DZIEKUJE autorstwa ptysia ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Cuż poradzic poprostu ptysiu jest popularnym użytkownikiem tego forum i w ankiecie zały czas przoduje z dużą przewagą oby tak dalej hehe
|
|
Pomóżmy ptysiowi utrzymać się na topie! Pozdrawiam
|
|
Pomimo iż tak nie myślę, głosowałem na Niego. A tak nawiasem, może opłacalnym jest wziąść teraz autograf od ptysia ?! ![]() ________ Malachit
|
|
Taaaaa jeden zachować dla siebie, kilka dla Jego fanek - naszych znajomych, a jeszcze kilka, żeby sprzedać na allegro za dużeeeee pieniądze :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
makmarc a żebys wiedziałhehe odnisienie do tematu http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=57394&t=57394
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |