Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Moje miasto Łomża" |
Dwa dni temu na youtube pojawił się reportaż o problemach uchodźców narodowości czeczeńskiej w Łomży. Czy film, który został sfinansowany z funduszy europejskich i nie bierze w ogóle pod uwagę głosu drugiej strony może być wiarygodny? http://videolomza.blox.pl/2013/01/Moje-miasto-Lomza.html Czy poprawność polityczna posunęła się aż tak daleko, że Polacy nie mają nic do powiedzenia we własnym Kraju? Zapraszam do dyskusji na powyższy temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Moje miasto Łomża" |
|
"Któś" za wszelką cenę chce sprowadzić nas do roli egipskich fellachów.
|
|
Re: |
Ciekawe co będą mówili "poprawni politycznie" kiedy muzułmanie zaczną u nas wprowadzać prawa shariatu.
|
|
|
No faktycznie, tak dobrze się nam żyje, że jeszcze tylko czeczenów tu brakuje. Po pierwsze, obywatel Polski ma prawo do bytu w tym kraju i płacenia podatków. Ponadto, pomimo ubezpieczenia mamy do tego nałożoną najniższą krajową moim zdaniem żałosną według tego co biorą czeczeni, obcokrajowcy i biorą to za friko. Polak na dziecko bierze rodzinnego ok. 100 zł, czeczen bierze ok. 1000 zł, i o czym tu mówić? Większość żyje na czarno, a czeczeni mają większe prawa od nas. Żal dupę ściska, bo jak nie można wypieprzyć czeczenów, to przyjdzie się zebrać i wypieprzyć ten bezmózgi rząd, a raczej klaunów rządzących tym krajem. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Dokładnie.Oni siedzą na dupie i do roboty nie pujda bo poco jak państwo tyle na głowę płaci a zwykły biedny obywatel musi po śmietnikach puszki zbierać by przezyć. ten nasz rząd to żenada
|
|
DFX NIE REKLAMUJ SWOJEJ STRONY BO I TAK JEST KIEPSKA!!! Jak chcesz mieć konkurencje to ja stworze o dużo lepszy portal który skosi twój i 4lomza i inne śmieci.
|
|
Rockenroll powodzenia :)
|
|
I tak fil został nie wydany przez miasto powiatowe Łomża a przez miasto stołeczne Warszawa
|
|
a kto zgadnie co to za miasto wygra zegarek Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
żebyś wiedział tylko czekam na zgodę od TVN
|
|
adamosxx strzelam że to Grozny ;)
|
|
trafna odpowiedz, wygrywa pan zegarek. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Gdzie się zgłosić po zegarek? :P Rockenroll z tego co słyszałem to czekasz na kontakt od Tesco a nie TVN, mimo wszystko powodzenia. :D
|
|
Od jakiego Tesco ? Moja znajoma czeka na kontakt od tusko bo jej zaproponowali na pierwszym spotkaniu 1300zł
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |