Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy |
Potrzebuje informatyka,który zna się na rzeczy. Komp nie chce otwierać folderów w żadnym programie. Chcę odzyskać projekty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy |
509167988
|
|
pobirz combofix prawdopodobnie shell ci padl-wirus
|
|
pobierz ten program zainstaluj postepuj zgodnie z instrukcja-jest w jezyku pl http://www.combofix.org/download.php tu masz link
|
|
Kliknij na folder prawym przyciskiem myszki i masz pewnie u góry open a następniemasz także otwórz klikasz na otwórz lub exploruj i powinien ci się otworzyć folder
|
|
Dzięki za pomoc . Też myślę, że to wirus. Tak czy siak sama się nie uporam. Projekty muszę mieć na jutro.Jak ktoś zna program bernina to zapraszam. Komp nie jest podłączony do internetu, ponieważ tego nie wymagał program na którym pracuje.
|
|
do siwysiwy nr. podany nie odpowiada .Czy jest ktoś jeszcze? Ma ktoś jakieś namiary na innych?
|
|
do Tommek uwierz mi próbowałam wszystkiego. Jako kobieta moge sobie w tej kwestii nie radzić.Jak na swoje możliwości przekopałam cały komp. Pliki odnajduje, ale już nie otwiera.Wyświetla się zawartość W programie nawet się ładuje tylko na planszy nic nie ma. Istne czary było i nie ma.
|
|
tel. 604 370 743
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |