Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wynajem ile? |
Hej, czy ktoś z Was drodzy forumowicze orientuje się ile wynosi miesięczny koszt wynajmu nie za dużego lokalu handlowego w centrum (np coś w stylu małego butiku) ? Proszę o konkretne odpowiedzi. Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wynajem ile? |
Musisz miec swiadomosc jaka lokalizacja dokladnie Cie interesuje, czy lazienka ma byc w tym lokalu ..jak z ogrzewaniem i czy do remontu czy tez nie ;/ ja placilam 1400
|
|
to zależy też od metrów. średnio tak wychodzi 2000zł
|
|
Yarek - zastanawiałam się tak w okolicach dworca ale nie wiem jak tam sytuacja ze sklepikami czy coś wolnego by się znalazło ;p hm biorąc pod uwagę galerie..to tam chyba byłoby zbyt drogo sama nie wiem, co jednak byłoby lepsze i opłacalniejsze, lokal (+ łazienka i ogrzewanie) nie musi być do remontu, ale też wiadomo że chciałabym mieć swój własny wystrój każdy ma swoje wyobrażenia, co do wnętrza sklepiku on ma przyciągać, a nie odstraszać hehe itp., a jak tam Twój interes czy przetrwał, czy był a może jest opłacalny i przynosi oczekiwane korzyści, zyski?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |