Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kard.Józef Glemp |
Zmarł przed chwilą kardynał
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kard.Józef Glemp |
no i co z tego?
|
|
Kolejny dobry człowiek odszedł z wielkiej elity który towarzyszył Karolowi Wojtyle ,ks.Jerzemu Popiełuszce no i dobry znajomy Kaczyńskiej
|
|
też masz problem
|
|
E ty egzorcysta to chyba jesteś księdzem bo po dostawcy internetu tak wygląda że z krzyża jesteś bo tam mają szeptela
|
|
odszedł jeden z mafiosów dlatego niusy som Andrzej W.
|
|
Zawsze był w cieniu Wyszyńskiego. Hmm... jaki był taki był, ale o co chodzi? Chciałbym dożyc tylu lat, ale wiem,że tak nie będzie... Jesteśmy pokoleniowo słabsi.
|
|
Galo też bym chciał dożyć tego wieku.ale czy "pokoleniowo" jesteśmy słabsi?ja w chorobie,upale,zimnie itd.musiałem za młodu pracować,to na starość się odezwie i wymęczony eksploatacją organizm pewnie tego echa młodości nie wytrzyma."oni"se w cieple leżą,nikt do roboty nie goni... nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
ci co przeżyli sybiry, wojny, głód żyją najdłużej, więc nie zawsze sprawdza się że to co za młodu to później negatywnie się odezwie. Nasze pokolenia są o tyle w gorszej sytuacji że mamy chemiczne jedzenie, wysoko przetworzone, a 90% chorób pośrednio lub bezpośrednio wynika z jedzenia...
|
|
|
w Niemczech, Holandii, Francji, Anglii przerabiają kościoły na dyskoteki i meczety w samym Londynie 10% kościołów w ostatnich latach sprzedano muzułmanom ciekawe kiedy u nas zacznie się wyprzedaż nasi lokalni będą mieli co sprzedawać, ciekawe czy podzielą się zyskiem z owieczkami?
|
|
...tylko dlaczego doświadczył raka płuc...? palił, czy bóg tak chciał...? rudy błazen z druhem
|
|
Dla mnie człowiek jak każdy inny.Bardziej medialny znany i tyle.Oby każdy dożył tego wieku.Oby matki i ojcowie zdążyli wychować swoje pociechy. Gorzej jak odchodzą ludzie młodzi.Świeć Panie nad jego duszą.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |