poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
krew badanie

Witam, czy ktoś z was wie, w jakich godzinach pobierają krew w szpitalu do zbadania? Coś mi się tak kojarzy ze do godz 9 z rana, a może jednak nie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: krew badanie

nie jestem pewna chyba od 7.00 do 9.oo

bardzo wczesnie napewno od 8 i dłużej niz do 9 raz byłam po południu i nadal pobierali

wlasnie tez to slyszalam ze pozniej tez pobieraja niz 9 i tak chce tylko sie upewnic :)

pobierają do 15, ale zależy jakie badanie - na niektóre trzeba być na czczo więc do południa ciężko bez posiłku wytrzymać

damy rade :) dla chcącego nic trudnego :)

od 7.30 do 9

Śpij śpij :)
Wyspij się a jak wstaniesz około poludnia to możesz się przejśc i zobaczyć do której pobierają :):)

Z tego co wiem to do 9 max :)

No ale słyszane jest pewniejsze to co ja się tu wtrancam :)

w szpitalu pobierają krew do 11 a w szczególnych przypadkach do 15. zależy na co.

Badania pilne to chyba i dłużej

kierowcom to całą dobę, jak ci zależy na godzinach póżniejszych to się nawal i masz bez kolejki

Ostatnio sobie robiłam i zapytałam o godz.przyjmowania materiału do badań i jak potrzebujesz ,żeby były na czczo i jak wytrzymasz nawet do 16 to też ci pobiorą krew.

okreslenie grupy krwi tez mozna zrobic w szpitalu? nie trzeba chyba byc na czczo ?

Grupe krwi nie trzeba byc na czczo :) trzeba mieć za to 50zł w kieszeni lub honorowo oddac 450ml by sie dowiedziec za free :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org