Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krew badanie |
Witam, czy ktoś z was wie, w jakich godzinach pobierają krew w szpitalu do zbadania? Coś mi się tak kojarzy ze do godz 9 z rana, a może jednak nie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krew badanie |
nie jestem pewna chyba od 7.00 do 9.oo
|
|
bardzo wczesnie napewno od 8 i dłużej niz do 9 raz byłam po południu i nadal pobierali
|
|
wlasnie tez to slyszalam ze pozniej tez pobieraja niz 9 i tak chce tylko sie upewnic :)
|
|
pobierają do 15, ale zależy jakie badanie - na niektóre trzeba być na czczo więc do południa ciężko bez posiłku wytrzymać
|
|
damy rade :) dla chcącego nic trudnego :)
|
|
od 7.30 do 9
|
|
Śpij śpij :) Wyspij się a jak wstaniesz około poludnia to możesz się przejśc i zobaczyć do której pobierają :):)
|
|
Z tego co wiem to do 9 max :) No ale słyszane jest pewniejsze to co ja się tu wtrancam :)
|
|
w szpitalu pobierają krew do 11 a w szczególnych przypadkach do 15. zależy na co.
|
|
Badania pilne to chyba i dłużej
|
|
kierowcom to całą dobę, jak ci zależy na godzinach póżniejszych to się nawal i masz bez kolejki
|
|
Ostatnio sobie robiłam i zapytałam o godz.przyjmowania materiału do badań i jak potrzebujesz ,żeby były na czczo i jak wytrzymasz nawet do 16 to też ci pobiorą krew.
|
|
okreslenie grupy krwi tez mozna zrobic w szpitalu? nie trzeba chyba byc na czczo ?
|
|
Grupe krwi nie trzeba byc na czczo :) trzeba mieć za to 50zł w kieszeni lub honorowo oddac 450ml by sie dowiedziec za free :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |