Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy działają juz kamery w L(kach)?? |
Prosiłbym tylko o pewne odpowiedzi najlepiej osób które w ostatnim czasie zdawały :):) Juto egzamin mam...;/;/ Z góry dziekuje za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy działają juz kamery w L(kach)?? |
Jeszcze nie ma. Będą w połowie kwietnia. ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
ja zdawalem w ten piatek i kamery juz dzialaja i wszystko nagrywaja. tez sie zdziwilem jak inni bo byla mowa ze dopiero od 10 kwietnia, ale JUZ SA =)
|
|
Ej Krizzek a zdałes?? Masz moze jakies rady albo wskazówki?? Bedę wdzięczny :):)
|
|
nie dawac łąpówek w (L)kach
|
|
Patrzę Ptysiu, że po bierzmowaniu od razu masz inne rozumowanie różnych spraw - gratuluję.
|
|
inne myślenie może i ma, ale dalej potwierdzam to, ze ptysiostan nie umie pisac ;p
|
|
A teraz zaczną się pojawiać w necie 'śmieszne filmy" z L -ek egzaminacyjnych.... --------------------------------------------------------------------------------
|
|
A TERAZ TO GÓWNIAŻE BĘDĄ KOPIOWAĆ TYTUŁY POSTÓW Z E LOMZA.
|
|
no heh niestety nie zdalem =) i wogle cale 7/9 osob nie zdalo :| na takiego traflilismy, do wszystkiego sie czepial, bez kitu taaaka lipa ze .... a wskazowki to jedynie to zeby sie strasznie pilnowac, szcegolnie na miescie i przy zmienianiu pasa na rondzie koniecznie patrzec w lusterka, bo od razu oblewaja jak sie nie spokrzysz heh =)
|
|
No dobra wielkie dzieki bede o tym pamiętał :):) Zobaczymy jak to bedzie....Pozdro
|
|
Napisz jak będziesz po egzaminie jak Ci poszło i co na nim było. Obyś zdał :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Tak jak sie domyslalem nie zdałem niestety.egzaminowal Chojnowski a oblał mnie na przejsciu dla pieszych za wymuszenie pierszenstwa na pieszym.tudno sie mówi....trzeba próbowac dalej :(:(:(
|
|
Szkoda ... a dużo osób było i na którą miałeś ? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
i jak ptysiu po bierzmowaniu ? duch swiety w ciebie wstapil ?
|
|
Moi drodzy polecam zapisanie się na egzamin na godzinę 16.00 Jeśli umiecie jeździć to napewno wtedy zdacie i nikt się do was nie przyczepi.
|
|
Ja miałem na godz.15.00 i teraz ponownie zapisałem sie na tę godzine za 3 tygodnie ;/ No zobaczymy.A osób w grupie było 8 czy 9 i ktos tam chyba juz na testach poległ,plac zdał kazdy a na miescie 3 czy 4 zdało :(:(
|
|
Witam. Mam pytanie - Czy zeby zapisac sie na egzamin trzeba isc z dowodem, czy dopiero na egzaminie trzeba go pokazac? Od razu mowie, ze paszport zginal smiercia tragiczna :P i go nie posiadam. Z gory dzieki za odp. !! Wyraz tej twarzy mowi wszystko, wyscig burakow o stanowisko !!
|
|
No musisz miec jakis dokument tożsamości czyli dowód lub paszport ;/ A jesli nie masz to musisz wyrobić na dowód czekasz ok.4 tygodni a placisz 30 zł Pozdrawiam :):)
|
|
Tak, albo dowodzik albo paszporcik. Najgorszy jest czas oczekiwania na egzamin, w ten sposób można go zdawać do usranej śmierci zakładając, że poprzedniego nie zdaliśmy. W poniedziałek zdawała moja koleżanka o 16.00 i na szczęście zdała. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ja zdałem 2 kategorie we wtorek 28.03. bo mi kwita za punkty zabrali. Wszystko było bez problemów. I prosze nie pieprzcie, ęe się do wszystkiego czepiają. Jeśli sie nie potrafi po łuku jechać to wybaczcie. Nie mówie już o wymuszeniach pierwszeństawa i niestosowaniu sie do sygnalizacji świetlnej. Wystarczy podskoczyć na plac WORDa i popatrzeć jak sie ludzie motają. Ponad połowa wogóle nie powinna przystępować do egzaminu. Aha teraz zdać jeszcze dużo łatwiej niż było kilka lat temu.
|
|
Oj Wowo nie bądź taki chojrak!! Mi wydaje sie ze bardzo dobrze jeżdzę.zdałem testy i plac bezproblemowo a na mieście gdy wjezdzałem w zakręt na przejsciu stał gośc ale nie wchodził i myslalem ze mnie puści.niestety gdy wjechałem na pasy gośc ruszył na przejscie i koniec egzaminu....Pozdro
|
|
mieczkoś997 - "...myślałem że mnie puści..." a wcześniej mówisz że "...wydaje sie ze bardzo dobrze jeżdzę". Masz rację!, wydaje ci się !. Pozdrawiam :) ________ Malachit
|
|
Poprostu jazda samochodem z napisem "Egzamin" to nie to samo co zwyklym kapujesz.Jadąc miastem polowa kierowców daje ci sygnały światłami i cie puszcza,tak samo jest z wiekszoscia pieszych a że mi wyszedł gośc z drugiej strony przejscia wtedy kiedy ja juz wjechalem na przejscie to juz chyba nie moja wina...Pozdro
|
|
"Poprostu jazda samochodem z napisem "Egzamin" to nie to samo co zwyklym kapujesz.Jadąc miastem polowa kierowców daje ci sygnały światłami i cie puszcza,tak samo jest z wiekszoscia pieszych " Pierwsze słysze ;-) To może Ty powineneś mieć napis UWAGA JADĘ PROSZĘ ZJECHAĆ NA BOK wtedy byś zdał na pewno...
|
|
Być może pierwsze słyszysz bo nigdy nie jezdziles :) Myle sie??
|
|
"Być może pierwsze słyszysz bo nigdy nie jezdziles :) Myle sie??" Mylisz się...
|
|
Wiadomo ze jezdzis ie inaczej. To ze ustępują to nie znaczy ze masz sie nie stosować do przepisów, tym bardziej na egzaminie. Poza tym pojazd egzaminacyjny jest oznaczony tylko z tyłu :)) Mi jakoś nikt nie migał i nie puszczał. każdy kto niezadł ma jakieś beznadziejne wytłumaczenie
|
|
chyba są już od dawna
|
|
Ja też kilka miesięcy temu zdałam - za pierwszym razem, ale to nie dlatego że jestem super kierowcą tylko dlatego że miałam trochę szczęścia bo egzaminował mnie CZŁOWIEK a nie za przeproszeniem H_J ... Już na placu inny to by mnie oblał bo jak wsiadłam to z nerwów zapomniałam zapiąć pasów i egzaminator do mnie : Proszę się jeszcze zastanowić.. A ja nie wiedziałam o co mu chodzi i się skapnęłam że pasy mam nie zapięte... :)) Później po mieście też miałam parę drobnych błędów, jeździłam powoli żeby nie zrobić głupoty a egzaminator stwierdził że mam słabą dynamikę jazdy...ale wolę to niż żebym zrobiła coś gorszego.. Moja rada? - to najlepiej na egzamin wybrać godzinę tak o 16.00, wtedy jest spokojniej a jak wcześniej to broń Boże w dzień targowy wtorek/piątek bo jest od rana spory ruch a to jest bardzo stresujące..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |