środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prośba o wcześniejszą informację

Zwracam się z prośba do wszystkich osób informujących na tym forum o różnych imprezach kulturalnych (i nie tylko) o wcześniejsze zamieszczanie paru słów że takie coś się odbędzie wtedy to a wtedy a nie że już się odbyło, bo to wówczas dobra wiadomość dla historyka a nie dla mieszkańca naszego miasta. Dla przykładu podam niusa którego przeczytałem już po sobotniej wystawie palm wileńskich na Starym Rynku itp. Nikt poza jedynym stałym użytkownikiem tego forum nie ma tyle czasu aby siedzieć 24 godz. na dobę w internecie, więc prośba o wcześniejsze zwiastuny. Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prośba o wcześniejszą informację

Słuszna uwaga.

Dobry pomysł! A palmy widziałam- piękne, duże bardzo gustowne (nie takie jarmarczne,( choć te też mają swój urok) nawet dwie zadobyłam tak mi się podobały. Był jeszcze chlebek wileński czarny na zakwasie i pyszny piróg z mięsem w środku (zapomiałam nazwę), baranki i serduszka z ciasta i jeszcze inne wspaniałości. Szkoda,że tak mało oglądających i kupujących było. To jednak chyba brak informacji.

Pozdrawiam:)))

G a z e l a

trzeba uważnie czytać, z kalendarza na pierwszej stronie najczęściej się dowiaduję ... a na forum zaraz okaże się, że 3 bzdurne posty i zniknie informacja, Gazela napisał(a):

Temat musi byc na topie :)

Tu można dodawać ogłoszenia/informacje do kalendarza na pierwszej stronie 4lomza

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org