Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lukier plastyczny |
W którym sklepie w Łomży kupie lukier plastyczny, orientuje się ktoś? Na allegro widziałam w opakowaniach min. po 250 g. Wolałabym kupić na miejscu, ale jak nie znajdę to trudno zostanie allegro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lukier plastyczny |
zaraz Edwardzik Ci odpowie, wszak on wie wszystko
|
|
sama możesz zrobić. na yt jest kilka przepisów na lukier docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Wiem widziałam przepisy, ale nie chce zbytnio ryzykować jak na pierwszą zabawę z nim. Wolę wiec gotowy by zobaczyć jak będzie się formował itp. a sprawdzonego przepisu póki co brak na samodzielne wykonanie. Plauję zakupić gotowy i zabarwić go barwnikami spożywczymi.
|
|
kup na allegro - największy wybór lukrów i dobre ceny
|
|
na allegro jest nawet po 50 gram. Poszukaj. Osobiście polecam sprzedającego king_food Kupuje tam i zawsze jestem zadowolona. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Egzorcysta :):) żartownisiu :):):)
|
|
Kania dzięki ;) Powiedź mi ile lukru schodzi na pokrycie tortu tak ok. 28 cm średnicy złożonego z 3-4 blatów tortowych. Myslę że 2 x 250 g powinno spokojnie starczyć
|
|
dużo jest przepisów na YouTube .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |