Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy- oczekiwanie na odbiór |
Tak jak w temacie . Wie ktoś może jak teraz wygląda sytuacja ? Ile czasu od zdanego egzaminu trzeba czekać na odbiór dokumentu ? Ewentalnie jakie są konsekwencje za prowadzenie samochodu bezodebranego prawka? Instruktor mi mówił że niby tylko 50zł za brak dokumetu ale czy to prawda ? Z góry dziękuję za pomocne odpowiedzi .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy- oczekiwanie na odbiór |
Boże... Jak wy dostajecie to prawo jazdy? :> Patrz tu https://www.kierowca.pwpw.pl/ Tylko nikogo nie zabij na drodze...
|
|
poczekaj aż odbierzesz po 2 witamy w swiecie piratów drogowych i kup album na zdjęcie z "fotoradarów mających na celu zwiększać bezpieczeństwo, a nie zarabiać" (D.Tusk) tylko ja wyczuwam w tym jakiś sarkazm ? :) a więc szerokości
|
|
witam ja juz czekam na odbiór ponad 2 tygodnie i jeszcze nie ma a opłata za odbiór to 85 zł na egzamin czeka sie ok 1 miesiaca MŁODA
|
|
Na stronie podanej powyżej nie ma mnie, na internecie jest dużo negatywnych opini o vet stronie także nie u każdego się sprawdza. Może ktoś fachowo odpowie na temat jazdy bez odbioru dokumentu ? Bo sytuacja zmusza mnie żebym to uczynił.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |