Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co powiecie na Dancingi dla 36lat ++ |
Co byście powiedzieli żeby reaktywować dawną Kameralną, jedzenie+muzyka i gorzałka do tego potańcówka dla starszego towarzystwa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co powiecie na Dancingi dla 36lat ++ |
Reaktywuj :) ________ Malachit
|
|
a czemu nie 35 albo 37? buahaha
|
|
Jestem za;-)
|
|
miasto łomża nie jest chyba dość rozrywkowym miastem, a duże grono starszych ludzi siedzi w domu ze wzgledu na radio maryja lub z braku odpowiedniego lokalu. Mysle ze takie wieczorki zapoznawcze i dancingi moglyby zostac uznane, porownujac KRĄG w białymstoku
|
|
Ci co słuchaja radia maryja nie pójdą do KRĘGU ale fajny pomysł tylko czy to by sie udałow Łomży?
|
|
O to pytanie
|
|
pomysł dobry.
|
|
dobry pomysł, bo rzeczywiście brak czegoś takiego w Łomży; młodzi maja swoje lokale z dyskotekami a ci trochę dojrzalsi nic
|
|
W "Aromie" na Grobli Jednaczewskiej w piątki można "poruszać nóżką". Małolaty tam raczej nie bywają. :-) Nie wiem, czy w dalszym ciągu, ale do tej pory pogrywało tam dwóch chłopaków na gitarkach. Polecam "starszej młodzieży". Można zadzwonić i zapytać. Ich stronka to http://www.aroma-restauracja.com/index.html Jedzonko też spoko. Danie dnia nie zawsze, ale w menu są fajne rzeczy.
|
|
|
po 40 ale procentach bedzie lepiej
|
|
Popieram ale od lat 30 ;) Faktycznie w Łomży nie ma takiego klubu i fajnie by było jak by starsze piosenki były puszczane albo nawet mógłby ktoś grać na gitarze i oby wokal miał dobry tak pomyśleć to może by się kogoś wypromowało myślę że dużo jest ludzi którzy umieją grać i śpiewać niech publiczność ocenia
|
|
extra pomysł i może wypalić powiem szczerze
|
|
Pomysł jest ... kwestia ludzi i towarzystwa
|
|
Moja mama z sentymentem wspomina Kameralną. 30 latki też nie mają gdzie się podziać w tym mieście. Nie ma dancingów :(. Tylko jakieś łubu dubu młotem pneumatycznym. W tym wieku trzeba już szanować słuch... SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
reaktywacja kameralnej i mazowieckiej to bylby jeden z trafniejszych pomysłow biznesowych Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
do miejsc owianych legenda do odtworzenia dodałbym ten bar na rogu dwornej i krotkiej zapomnialem nazwe oraz trupek Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Cezary na perkusji w kameralnej przed laty rytm trzymał Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
SATYR ta sławetna restauracja się nazywała adamosie :)
|
|
o walsnie zapomnialem tyle nr kont pamietac i jeszcze to Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja kionta mam pozapisywane :) I co miesiąc uczciwie pamiętam o patriotycznym obowiązku :)
|
|
to sie chwali Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie chwaląc sie , prawdziwy polski patriota ze mnie :):) Do garnka gwoździe, ale przelewy zrobione systematycznie :)
|
|
bar satyryczny I trupek, az sie usmiechnelem sam do siebie, przeciez tyle lat sie na waryniska mieszkało
|
|
Ano mieszkało sie, mieszkało :)
|
|
maruda to nawet przesłanie patrona mieszkalniczego pana ludwika wpoił na całe zycie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wszystkich zainteresowanych - tych młodych i starszych serdecznie zapraszam do klubu Qube mieszczącego się na ul. Al. Legionów 60B. Piątkowe dyskoteki - młodzież +18 Sobota oraz niedziela - dancing +35 (muzyka na żywo przy zespole Non-Stop)
|
|
Dla mnie bomba, chętnie skorzystam z takiej opcji :D Przekonaj się że warto zaufać elearning.4system.com/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |