Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szkoła krawiecka |
witam. piszą tu ludzie o różnych zainteresowaniach. Szukam szkoły krawieckiej lub jakiegoś kursu w tym kierunku w Łomży. Kiedyś tego było pełno a teraz nie mogę znaleźc nic na necie. Jeśli ktoś się akurat orientuje w temacie to proszę o pomoc. Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szkoła krawiecka |
hej, nie ma nikogo tu kto sie szkolił w tym kierunku?
|
|
może jakaś szkoła organizuje kursy krawieckie ??
|
|
kiedyś ktoś pisał o kursach szycia ale organizowane są w Jedwabnem http://jedwabnaniteczka.pl/
|
|
Śmigaj na grzebak i nie psuj sobie głowy nauką.
|
|
Panie ze spółdzielni socjalnej "Alexis" w Łomży wiem, że prowadziły takie kursy, jeśli jesteś z Łomży na pewno byłoby Ci dużo łatwiej niż dojeżdżać do Jedwabnego. Dojazdy to jednak spory koszt tak jak i zakwaterowanie tam na miejscu. Zadzwoń i zapytaj się, bardzo życzliwe i pomocne osoby. timonek- mieszkam w okolicy i pierwszy raz słyszę o tym gospodarstwie agroturystycznym i prowadzonych kursach. ;-)
|
|
Coccinelle znasz numer telefonu do tej spółdzielni?? SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA ALEXIS W ŁOMŻY SIKORSKIEGO 164 18-400 ŁOMŻA Telefon: 602377933 takie dane są w internecie a czy to dobry numer musisz sprawdzić.
|
|
ja tam nie byłam, tylko kiedyś ktoś z tej jedwabnej niteczki się na forum reklamował i tak jakoś zapamiętałam. sama swego czasu chciałam na taki kurs się zapisać, i właśnie ze względu na odległość nie skorzystałam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |