Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
e-papieros |
Witam chciałbym się przerzucić na e-papierosa i mam takie pytanie jakie są wasze opinie, warto się przerzucić?? Jaki model konkretnie byście polecali?? Gdzie najlepiej zakupić w łomży czy może przez allegro?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: e-papieros |
Poczytaj o skutkach ubocznych tego badziewia :) To juz o niebo lepsze sa prawdziwe faje :):)
|
|
ja tam pale od roku i jest wszystko oki nie kaszle nie pluje i sie dopbrze czuje a polecam zakup w sklepie zarmaro na legionow troche drogo ale pelen serwis a z allegro jest taniej ale jak cos walnie nie chetnie chca cos robic a jak jestes stalym klientem to i rabat daja
|
|
a czytałeś o skutkach ubocznych zwykłych papierosów? Zobacz np. to http://www.e-dym.pl/E-papierosy/621-Zestaw_2x_e-papieros_Visione_eGO_3.1_1000mAh.html i zapytaj w sklepie o cenę, może ci wyjdzie taniej. Osobiście allegro nie polecam mają drogo, szukaj sklepów internetowych jak ten podany wyżej. Jeżeli chodzi o to czy warto to jednym to pasuje a innym nie.
|
|
Skutki uboczne zwykłych papierosów znam bardzo dobrze :):) A wy swoich cudeniek poznacie dopiero za kilka lat :):) Jak w waszych płuchach mozna będzie spływy kajakowe urządzać :):)
|
|
... a pisałem , że nie trzeba było udawać dorosłych i ciągnąć faje , małolaty ! , loda lepiej było robić , ... mój dziadek w wieku 101 lat umarł naście lat temu, jak fajki były na kartki i mu nie wydało dwie ramki dziennie - babka dalej jara i żyje.
|
|
zezowaty i maruda to najlepiej ci doradza to sa pajace ktorzy pisza aby pisac porazka ze są tacy ludzie jak oni na kazdy temat maja najwiecej do powiedzenia na wszystkim sie najlepiej znaja i wszystko wiedza pier....e obnibusy
|
|
ja za taki sam zestaw zaplacilem w lomzy 150zl ;)
|
|
aguska24 , czego się unosisz ? ... jak ja zapaliłem pierwszego w życiu papierosa, to ty mogłaś tylko druta ciągnąć dzieciaku .
|
|
ja tam pale od roku i jest wszystko oki nie kaszle nie pluje myślalem ze epapieros jest stosowany w krotkim czasie by zucic palenie, a nie by się przestawiać z papierosów na papierosy :) w takim razie dalej jesteś w nałogu, dalej musisz trzymać papierocha w ręku. Bo nałóg tytoniowy znika po ok 2 tygodniach.Po tym czasie pozostaje tylko chęć wychodzenia w swoje ulubione miejsce na papierosa, trzymanie go, i chęć wciągnia czegoś w płuca.Takie swoje 5 minut.I dlatego ludzie wracają do palenia, a nie dla tytoniu który rzekomo tak uzaleznia.
|
|
saganowicz W którym miejscu kupiłeś taki zestaw w Łomży?
|
|
Masakra ...
|
|
Palenie to zły nawyk , nic dobrego, dobry dla gówniarzy, którzy chcą się poczuć " dorosłymi " , gdybym miał ten rozum, jakiś czas temu wstecz , to bym tego nie próbował ! Teraz palę bo lubię i nic mnie nie przekona, raki - sraki itp itd... Podobno mięso wędzone w dymie dłużej się konserwuje, zobaczymy ... ... ja nie narzekam , Pić - pierd...ć - poswawolić, człowiek musi pofolgować .
|
|
na tym forum tylko masakra ciagnij druta itd............................ ludzie jak nie macie pojecia albo chcecie cas glupiego napisac to nie piszcie a ty zezowaty idz wsadz jaja w snieg i posiedz godzine a pozniej sam sobie ciagnij druta troche powagi jak sie udajesz za starszego bo po twoim pisaniu smiem sadzic ze jestes nieco starszy od mojego syna
|
|
cyt : ... " wszystko wiedza pier....e obnibusy " aguska24 , nie denerwuj się , cieczki dostałaś ? przejdzie, no chyba, że cię pi...s p ....ł ? Czego dziecinko się unosisz, od roku ciągniesz druta , to jak twój syn może być " nieco starszy" niż ja ? Chyba że lubisz proteiny !
|
|
Ja w waszym wieku jak nie miałem za co, na obozie harcerskim, to paliłem skręty z trawy (bez przenośni) w papierze toaletowym i od razu mi się odechciewało palić cokolwiek! POLECAM!
|
|
czlowieku poszukaj w rodzinie ludzi do obrazania a nie na forum a druta to trzeba miec zeby go ciagnac troszke glowy i rozumu jednym slowem dno i syf tak jak i cale te forum
|
|
aguska , nie denerwuj się , czego się unosisz ? ... co do twojego postu to , zapewniam cię żebyś miała pełną buzię .
|
|
człowiek chce się czegoś dowiedzieć a nie może bo jakieś debile robią sobie jaja na forum. Jednym słowem przychylam się do wypowiedzi koleżanki powyżej że na tym forum jest za dużo syfu.
|
|
zezowaty do tej pory Cię znosiłam i nawet mnie nie drażniło Twoje wtrynianie się w każdy temat, ale teraz stwierdzam ,że jesteś zwykłym, prostym i żałosnym człowiekiem z zerowym poziomem kultury. Cieczki możesz sobie dostawać jak chcesz i takie kretyńskie teksty zachowaj dla siebie i swojej rodziny, bo się nie dobrze robi jak się to czyta. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
kurcze a ja tu myle zezowate szczescie z drzewko szczescia,takie podobne te niki
|
|
wiechciu, mam głęboko w d...e twoje odczucia i uwagi, ja po prostu TU się bawię czytając bzdury jakie wypisują takie gamonie jak ty, małolaty i sfrustrowani nieudacznicy. hahahahahah.a Poczytaj głupie posty ( nawet twoje , mam dać przykład ? ) - robię tu olewkę z takich matołków i mam dobrą zabawę z " ekspertów " , którzy w " d..e byli, g..o widzieli " , a mądrzą się jakby co najmniej wszystkie rozumy pozjadali. PS: masz już tą robotę z PUP'y ? czy dalej na zasiłku ?
|
|
Do małolata to mi daleko i nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał. Głupie posty omijam, bo mi zwyczajnie szkoda słów na komentowanie, prawda, że proste? A ty jesteś zwyczajnie żałosny, bo musisz jakieś wypociny napisać. Claro nie mieszaj mnie z tym czymś. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
|
Zdecydowana większość ludzi powraca do normalnych papierosów, gdyż stwierdzają, że dużo więcej palą tego E niż zwykłego. Parę osób oparło się już w naszym szpitalu po e-papierosach.
|
|
Ja tam jestem za, nawet jeśli jest tak samo szkodliwy, to przynajmniej wychodzi taniej i nie śmierdzi.
|
|
Pod-y - https://e-liq.pl/Pod-y-c156 to świetne rozwiązanie dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z e-papierosami. Ich prosta konstrukcja, łatwość użytkowania i brak skomplikowanych ustawień sprawiają, że są idealne dla początkujących. Wystarczy włożyć kartridż z liquidem i można od razu korzystać. Nie trzeba martwić się o regulację mocy czy wymianę grzałek. Dodatkowo, Pod-y są kompaktowe i dyskretne, dzięki czemu można je mieć zawsze przy sobie, bez potrzeby noszenia dużych urządzeń.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |