Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyrwanie zęba |
Witam gdzie w Łomży polecacie udać się do dentysty wyrwać zęba? Najlepiej na NFZ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyrwanie zęba |
w szpitalu chyba na NFZ wyrywaja ale nie wiem ile sie czeka.
|
|
dr Treblińska - polceam! Ul. Wyszyńskiego
|
|
Mogę się podjąć tego wyzwania za dychacza.
|
|
biznesmen to płaci a nie szuka na nfz.
|
|
szpital owszem wyrywa bo sama jestem tego przykladem ale tylko chirurgicznie czyli trzeba miec zaswiadczenie od swego lekarza stomatologa ( niech pozmysla ze to trudny przypadek) i na NFZ Ale polecam Pana Pióro co prawda tylko do wyrywania bo robi to blyskawicznie i bez stresowo ale ale zaplacic w tym przypadku juz trzeba. POWODZENIA :)
|
|
Bogusław Głuszkowski na Polowej, szybko, bezboleśnie, bez komplikacji po zabiegu.
|
|
dr strzaliński wyrywa na nfz ,robi to szybko i sprawnie i bez powikłań.
|
|
|
strzalińskiego nie polecam
|
|
a ja Strzalińskiego polecam ponieważ sam się przekonałam ,że dobrze wyrywa i nie ma potem żadnych komplikacji.
|
|
co do komplikacji to różnie bywa, bywa również tak, że wyrywa zdrowe zęby i nie pyta czy leczyć czy rwać, bywa również tak, że wyrywając uszkadza tak kość, że zapomnij potem o implancie bez ewentualnej odbudowy kości. Więc opinie są podzielone. Z leczeniem u niego też bym wątpiła
|
|
jeżeli chodzi o wyrywanie zęba, starszy Głuszkowski. Zna się na rzeczy. W Łomży jak widać specjalistów jest tylu co kot napłakał, a "specjalistów" którzy udają, że się na czymś znają jest masa - i to z każdej dziedziny.
|
|
gł zaczaja sie na zab od tylca takze bądz czujny Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
loveley opinie sa zawsze podzielone ,ja póki co nie mialam żadnych takich dziwnych przypadków,a zarowno leczyłam jak i wyrywałam u niego.a głuszkowski wcale nie jest taki rewelacyjny po wyrwaniu u niego potrafi długo krwawic.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |