Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o Orange? |
Chciałam przenieść swój numer na KARTĘ do T-Mobile; niestety nie mogę, ponieważ numer jest przypisany do osoby, która zrezygnowała z abonamentu. Jak to załatwić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o Orange? |
Napisz do nich pismo - to wreszcie jest Twój numer i co Cie obchodzi jego historia!! Ale nie ręczę za skutek - ja tak pisałem 4 miesiące - oni przetrzymywali .... ale trzeba być upartym :)
|
|
pisz pisma i strasz sadem, bo to jets eraz twoj numer na normalnych zasadach i zapewne nie masz ani upustow ani rabatow dlatego, ze ten numer nalezal kiedys do kogos innego, to jets teraz twoj numer i powinnas miec gdzies jego historie
|
|
Taa, do trybunału w Strasburgu od razu. Najprościej będzie iść z tą osobą do salonu i przerejestrować numer na ciebie..
|
|
Orange dno i wodorosty.. Czekam na koniec abonamentu i biegnę do T-Mobile.
|
|
wielka lipa.Nawet fajnych telefonów nie maja za dobra cene.
|
|
chciałam podzielić się dobrą wiadomością; bez problemu przerejestrowałam numer na siebie, trwało to ok. 15 min. i nie musiało być osoby, na którą wcześniej był zarejestrowany numer. CHYBA POSZLI PO ROZUM DO GŁOWY od jutra jestem w T-Mobile dzięki za podpowiedzi
|
|
Orange jest do kitu, byłam tam 8lat, nie maja ciekawych telefonow, malo minut w abonamencie w porownaniu z innymi sieciami... teraz jestem w play i jestem bardzo zadowolona Wejdź na http://www2.trimtab.pl/ !
|
|
|
t mobile to sieczka już pół roku są problemy z rozmowami odradzam każdemu jestem 12 lat a traktuja mnie gorzej niż z ulicy bym przyszedł. reklamacja za reklamacja i nic to nie daje Andrzej W.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |