Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do kobiet :) |
ktorego ginekologa polecacie do założenia spirali i jaki jest jej koszt? Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do kobiet :) |
A co zimno w broszkę
|
|
Wogóle nie polecam, boli jak cholera, pozatym ostatnio sąsiadka trafiła do szpitala okazalo sie że jest w ciąży(zapewne zle założona)Szkoda że dla facetów jeszcze nie wymyslono lepszej antykoncepcji oprócz prezerwatyw, każdy ginekolog powie że nie ma 100% antykoncepcji, pozdrawiam
|
|
Niedługo to te bidne chłopy nie będą mieli gdzie włożyć. Co dziura to spiralą zatkana.
|
|
Przecież dla mężczyzn to poważne zagrożenie kalectwem.
|
|
Noooo można będzie sobie poparzyć jak będzie podłączona do pradu.
|
|
Który najlepszy to nie wiem. Skrętek koszt 350zł-zalożenie zwykłej spirali Pijagin koszt 450-pytałam rok temu,teraz nie wiem czy się cena nie zmieniła
|
|
Panowie cóż za znajomośc tematu, buachacha. Totalna porażka. czy boli czy nie to kwestia osobistego odczucia na ból. Według mnie nie! Żadna metoda nie daje 100% pewności każda niesie za soba ryzyko ;) Miałam tą zwykłą 5 lat nic się nie wydarzyło, natomiast koleżanka założyła mirenę i po jakimś czasie okazalo się że jest wciąży... na usg nigdzie jej nie wypatrzono (mireny) więc pytanie wypadła, czy nie została zalożona pewne pozostanie bez odpowiedzi :) Brzdąc już nieźle popyla...
|
|
Jak może wypaść?
|
|
to może do buzi? 100 procent pewności i świeże proteiny.
|
|
dzięki TYM MĄDRYM za MĄDRE odpowiedzi ;) Lala22
|
|
Ból przy zakładaniu to kwestia indywidualna, tak jak ból podczas miesiączki :) Brzydula przypuszczam, że koleżanka zapłaciła i nic jej nie założono, znam taki jeden przypadek wśród znajomych. Tia1 zawsze można wysterylizować swojego faceta ;) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
"... wysterylizować swojego faceta ;)", Co za problem, przecież są trzy dziury.
|
|
przed pierwsza ciaza nie polecaja spirali ;)
|
|
|
Polecam E.Zarembę zwykła to koszt 400zł i 2 wizyty po założeniu się nie płaci za kontrolę.Spirala bardzo dobra sprawa nie wiem jak ta spirala antykoncepcyjna ale moje koleżanki mają i są zadowolone. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
miyu też mam takie przypuszczenia... że tylko zapłaciła, no bo jak można nie zauważyć że 'coś' Ci wypadło. Co do wazektomii stosowana jest sporadycznie :) Laur1111 ale spirala bez różnicy jaka czy zwykła czy mirena własnie jest metodą antykoncepcyjnym :)
|
|
Mogła nie zauważyć. Kiedyś kolego opowiadał że jak wrócił z randki to też dopiero rano w toalecie znalazł jakąś sprężynkę na >> czubku <<
|
|
Dobrze, ze jemu nie wlazła w otworek.
|
|
Kobieta - cyborg tego jeszcze nie było
|
|
Albo macica-cyborg to będzie na miejscu
|
|
słyszałam że jak się założy spiralę to pozniej po zdjeciu ciezko zajsc w ciaze... czy to prawda? Wejdź na http://www2.trimtab.pl/ !
|
|
Nie, tylko już nie normalnie ale>> go <<wkręcać trzeba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |