Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kebab Gratis - co to za promocja? |
Witam, dzisiaj jadąc samochodem zauważyłem duży baner nad Kebab Max na Niemcewicza "Promocja! Kebab Gratis!". Wiecie może co to za promocja? Na czym ona polega?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kebab Gratis - co to za promocja? |
hahahaha :) Następny specjalista od marketingu :):):):) Idź na te prasowane odpadki i się przekonasz:)
|
|
Nie specjalista od marketingu, tylko interesuje mnie ta promocja. O co w niej chodzi. Bo wątpię, że ktoś rozdaje żarcie za darmo... Wam to się tylko wszystko z reklamą kojarzy. Nie można nic napisać bo już zaraz "reklama..." "marketing..." itd. Od tego jest forum, żeby można było się o coś zapytać....
|
|
HE HE DOBRE
|
|
Masakra ...
|
|
Zapytać to trzeba się na miejscu a nie na forum. Forum to nie dział reklamy że każdy będzie swoje pseudo kucharskie gnioty reklamował.
|
|
tez to widzialem i zaszedłem sprawdzic to mowia ze tylko tak zaczepili baner zeby klient zaszedł otumaniony"gratisem"
|
|
właśnie dzisiaj jadłam tam kebaba i średni kebab gratis jest przy zakupie 5 a przy zakupie 10 kebabów 11 kebab max gratis promocja moze i fajna ale kebeb mi nie smakował a nie wiecie moze czy otworza jeszcze kebab cafe?
|
|
Powinni jeszcze otworzyć w łomzy : Kebab Beer Kebab Cziken Kebab Gold A największe wzięcie to miałby Kebab MONGOLSKI :):):):):)
|
|
nie samym kebabem człowiek zyje
|
|
a tak poważnie to gdzie jest najlepszy
|
|
W kebabowni na dworcu.
|
|
Najlepszy Kebab Egipt na al.Legionów
|
|
Mówiłem już, że daleko. W Polsce też można zjeść dobry kebab
|
|
to w koncu gdzie najlepszy bo mam równo na jeden odłożone.
|
|
młody wykrztałcony (- Kebab Max na Niemcewicza najlepszy :) i na poważnie cenowo przyzwoicie -może dlatego ,że jeszcze dość nowy :)
|
|
promocja polega na zakupie 99 szt kebabów + 1 gratis (jednorazowo) wrrrr
|
|
Najlepszy kebab jest w hannoverze w realu,jedź se i sprawdź. losiek
|
|
w Bielefeld tez w realu polecam ;D
|
|
Najlepszy kebab to na ulicy aleja legionów Kebab Egipt smaczne żarcie tanio
|
|
Masz TU reklamę : Gorszego syfu jak w KEBAB EGIPT nie jadłem - stara czerstwa buła, spalone skwarki z ochłapów mięsnych i zgniła pekinka. NIE POLECAM -
|
|
zezowate szczęście to jaki kebab polecasz
|
|
Dla mnie Kebab Egipt to jeden z najsmaczniejszych kebabów w łomzy miła obsługa no i maja szybki dowóz
|
|
Denzeli2 w ostatnich trzech dniach założyłeś/aś już TU kilkanaście tematów : Zapraszam do nowo otawrtego KEBAB EGIPT aleja legionów 30A NAJLEPSZY KEBAB W ŁOMŻY PRZYJDZ SKOSZTUJ!!!!! " ADMIN Cię ciągle kasuje a Ty uparcie promujesz swoje żarcie, dziadu nie stać Cię na profesjonalną reklamę ? To jest forum dyskusyjne a nie tablica ogłoszeń !
|
|
tylko i wyłacznie na dworcu na rogu w tym piętrowym budynku
|
|
Na Lipowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
własnie wrocilem z hanoveru ale obszedlem sie smakiem bo sie okazalo ze tam w erło a ja mialem w złotych odłozone.
|
|
|
|
Dziadem to ty jesteś mi smakuje najbardziej tam kebab tobie moze gdzie indziej dziadu
|
|
Oj jednak chyba Ciebie, reklama na 4Łomża nie jest taka droga Łomża leży na Mazowszu !
|
|
ja nic nie reklamuje poprostu mi tam smakuje kebab
|
|
I uparcie załorzyłeś/aś AŻ KILKANAŚCIE TEMATÓW ? ( nie postów - nowych tematów ! ) Imię (nazwa) użytkownika: Denzeli2 Posty: 6 Imię: Daniel ... a wszystkie twoje posty dotyczą jednego - taniej jatki na Legionów.
|
|
|
Na śniadanie jeb** kebab, na 2 śniadanie jeb** kebab, na obiad Jeb** kebab, na podwieczorek jeb** kebab, a na kolację sranie i rzyganie. I od nowa
|
|
Jak by wyj** w kosmos te kebabownie to połowa naszego społeczeństwa by z głodu padła. Bo co bo KEBABA nie zjadła. Bieda
|
|
Sieciówka McCebab King made in Poland otwiera niedługo swoje restauracje na al. Legionów, Wojska Polskiego I Piłsudskiego. Podobno w Venedzie też się otwierają pod nazwa KFC- Kinf Fresch Cebaba Ale ludzie będziecie mogli się na wpie....c w promocji ma byc ze za kazdye zjedzone na miejscu 10 kebabow 11 gartis a Toaleta jedyne 0.00 zł w promocji. :))
|
|
Zacierać łapki wielbiciele prasowanych odpadków z zakładów miesnych :):) Nadchodzi dla was wielki dzień :):)
|
|
Autor: qawqaz , i to jest inteligentna i kumata promocja, DZIĘKI za pomysł, jak będę ruszał z czymś nowym to na pewno skorzystam , ZA KAŻDE ZJEDZONE NA MIEJSCU ( przez jedną osobę !) DZIESIĘĆ DAŃ ( może być i kebabów ) - JEDENASTE GRATIS ! ... jak nie dasz rady, płacisz podwójnie . Masz u mnie to jedenaste ( Ty akurat , bez uprzednich dziesięciu )
|
|
debile
|
|
żadne egipskie kebaby ten na dworcu na rogu jest najsmaczniejszy bo w połowie kebebów w łomży to dają niedopieczone mięso i samą kapustę a tam masz ogórek zielony i kwaszony i pomidor i sałatę prażoną cebulkę i bułki się nie rozpadają ze starości :) jeszcze żeby tylko lokal trochę odswieżyć to milej by się jadło a co do ceny to wg mnie jest ok i wolę zapłacić 1zł czy 2 zł więcej niż u konkurencji ale zjeść a nie wywalić połowę i jeszcze tak z innej lecz podobnej beczki to lubiłem jeść tortillę w grubym benku ale jakis czas temu dostałem tak placek z samym mięsem i sosem, masakra już tam nie zawitam a szkoda i po co tak oszczędzać na tych warzywach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |