Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oddam szczeniaczki po pinczerku |
witam tak jak w temacie do oddania mam 6 szczeniaczkow są po pinczerku i kundelku, do oddania będą za 5 tygodni. jest 6 suczek i 1 piesek. 506244187 zdjęcia na maila ps. pieski bedą na pewno za darmo a nie jak tu w jednym z tematow ;-) (.) (.)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oddam szczeniaczki po pinczerku |
dziwna proporcja, pewnie jeszcze czernobyl daje o sobie znac
|
|
przepraszam 7 szczeniaczkow. (.) (.)
|
|
jak tego z dwiema głowami liczyc za dwóch to 7
|
|
skoncz z tymi wypocinami gamoniu bo żałosny jestes (.) (.)
|
|
a juz miałem go wziąć
|
|
trzeba dorosnąć a pozniej mysleć i cokolwiek pisać (.) (.)
|
|
mam 203cm ale poczekam moze jeszcze podrosnę i będę mógł mieć psa.
|
|
A można poprosić o zdjęcia szczeniaczków? ... ale żeby rudy miał aż dwóch przyjaciół !!??
|
|
żytka napisz do mnie smsa a ja odeśle rano mmsa bo nie mam innej możliwości wysłać (.) (.)
|
|
Oczko, możesz wysłać nr na maila? ... ale żeby rudy miał aż dwóch przyjaciół !!??
|
|
proszę pisać w sprawie zdjęć na maila w odpowiedzi będą zdjęcia kajot123123@wp.pl (.) (.)
|
|
Nie podniecajcie się tym, że matką szczeniaków jest pinczerek. Kiedy urosną mogą nie mieć nic wspólnego z pinczerem. W większości odziedziczą wygląd ojca, dziadków, mogą mieć mało cech z matki. Mogą być dużo większe od matki. Za nim takiego szczeniaka weźmiecie zastanówcie się 100 razy czy chodzi wam wyłącznie o pinczerka, czy obojętnie jaki "burek" z niego wyrośnie. Przykre byłoby to, aby za parę miesięcy te "pinczerki" trafiły do schroniska, bo wygląd ich rozczarował właścicieli.
|
|
dokładnie tak jak wyzej trzeba się dwa razy zastanowić zanim się go weźmie. ps. suczkauo kundelek a pies pinczer (.) (.)
|
|
Siemanoo dobrze przeprowadź "rekrutację" chętnych na szczeniaka, żeby nie trafiły do kogoś, kto je później wyrzuci, znudzoną zabawkę. U szczeniąt mogą się odezwać geny przodków, więc maluchy mogą być nawet sporymi psiakami. Zaraz Ci się rzuci stado chętnych na mikropieska, którzy będą niezadowoleni jak psiak podrośnie. A suczkę wykastruj, będzie zdrowsza, pożyje dłużej, a Ty będziesz mieć spokojną głowę :) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
pinczer brzmi groźnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |