poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Światełko Do Nieba

Sie sie siema.

Światełko Do Nieba O Której Godzinie I Gdzie będzie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Światełko Do Nieba

Światełko do nieba? Tego właśnie mi potrzeba.

Z tego co mi wiadomo, w tym roku nie będzie światełka do nieba w Łomży.

:>

Światełko może każdy sam puścić - do nieba tez!

U nas nie będzie z powodu braku środków finansowych :]

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

O czym ty Człowieku piszesz???Jakie Światełko!!!???Miasto posiadające ponad 60tysięcy mieszkańców,a przed halą sp9 przez cały dzień włącznie z wolontariuszami i osobami z obsługi imprezy przewinęło się zaledwie ok. 180 osób. TO jakaś kpina dla całego "miasta Łomży", gdzie powinno być przynajmniej kilka tysięcy osób. Narzekacie, że w mieście nic się nie dzieje, a sami jesteście temu winni. Zero zainteresowania aukcjami, cena wywoławcza mająca zaczynać się od 21zł startowała od 21gr i żadnego odzewu!!! ŻENADA!!! Prowadzący imprezę był zniesmaczony frekwencją jaką może zgromadzić takiej wielkości "miasto" i ja podpisuję się pod tym obiema rękami.

a ja tam nic nie wiedziałem o takiej akcji.ludzie nie powinni szukać wszystkich info,info powinno docierać do wszystkich ludzi.w naszej mieścinie zawsze z tym był problem:-(

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

No sam widzisz jak nawet sam prowadzący był zniesmaczony to co dopiero inny przypadkowy członek społeczeństwa naszego ukochanego zaścianka.???

Dobrze piszesz "zaścianka" łomża nigdy nie będzie pełno wartościowym "miastem"bo żeby żadzic miastem to trzeba mieć JAJA!!!Trzeba walczyc o swoje,o to co się komu należy,ale wiadomo ze lepsze od walki jest schowanie Łba w piasek i czekanie na ochłapy jakie Ci sie trafią!!!! Ostatnia władza "miasta" może miała i ma konflikt z prawem,ale z tymi ludźmi zawsze można było coś załatwić,względem promocji "miasta"!!!!!Władza nasza łomżyńska myśli żę........... JAREK Polskie zbaw???. Śmiejecie się z Kolna??,no i co z tego ze nie umieją parkować!!,jeżdżą pod prąd!!!,ale przynajmniej burmistrz poczuł się jak człowiek udostępnił plac,scenę,były koncerty, grochówka no i przede wszystkim to czego u nas w "mieście brakowało masa ludzi!!!!Ale miasto ma tyle pieniędzy że może pokusić się o wybudowanie hali targowej ,to chociaż staż miejska dostanie nowe lokale na swoją działalność od 7.30-15.30,bo później jak trwoga to do Boga!!!!Trochę mnie poniosło,wrócmy do orkiestry w tym roku gra pod hasłem "Dla Ratowania Życia Dzieci i Godnej Opieki Medycznej Seniorów” ,no tak seniorów! Pan Prezydent pewnie senior???ale co mu tam Państwo zapłaci za jego GODNĄ OPIEKĘ MEDYCZNĄ!!!!

Łomża????raczej ostatnimi czasy kojarzona z wielką gwiazdą TV!!!!! i gdzie ta gwiazda????? czy to była JULA ?????

Ciężko było poświecić 30 min????,no tak to nie sylwester na tvp2!!

motyllusowaty o czym Ty tutaj mi piszesz ?
w dupie mam WOŚP i ich wielką akcje a wiesz dlaczego ?
Bo przez cały rok staram się pomagać i robię to ze skutkiem, baa uwież mi, że własnie większość was wośpowców uważa że da 5 zł do puszki i na rok ma obowiązek z głowy.
drugą rzeczą jest prosty fakt
WOŚP 54% dochodów przeznacza na cele statutowe
Caritas 99%

więc z dwojga złego wolałbym tą drugą organizację wspierać

I wogóle co to za moda że musi być głosno, koncerty i nie wiadomo co-najlepiej to żeby pół Łomży dało coś za darmo drugie pół przyszło oglądać.
Czy organizacja WOŚP to jakiś obowiązek ? Uwież mi są rzeczy ważniejsze nawet i dla miasta,
Pewnie każdy by chciał tylko żeby miasto dawało na to dawało na to, ale z kąd brać ?
Co z tego że burmistrz Kolna dał pare groszy no pewnie
tylko ciekawe czy burmistrz Kolna zorganizowałby Gościniec za grube pieniązki albo NIGHT Power ?

Trzeba mierzyć siły na zamiary i przestać płakać, skoro w Łomży nie ma zainteresowania Wośpem, więc za rok poprostu skromne delegacje kwestujących, aukcje internetowe i najlepiej na tym wyjdziecie :)

Łomża leży na Mazowszu !

Zbójna???Zbójna do tej pory gra jest 21.20 a atm impreza rozkręca się dopiero na ostro!!!!cały czas koncerty!!!!Wiadomo co władza to władza!!!!Tam nie ma oszczędności na nowe auto prezydenta,bo tam nie ma prezydenta!!!!!!!! Może łomży potrzebny jest SOŁTYS ???

Kamil Modzelewski
Jak CBŚ to 664 934 713 nie szukać po IP poszłem na łatwizne

Wybudujmy w łomży lepiej kolejne 4 CPN -to ma sens!!!

Gościniec a co to????
NIGHT Power a to z tego były jakieś profity???

HokusPokus to co takiego sam/a robisz ?

cyt " Bo przez cały rok staram się pomagać i robię to ze skutkiem.. "- może jakiś przykład ?

A co do tego mają prywatne inwestycje ?
Jeśli będzie takie zapotrzebowanie to niech powstanie i 8 nowych Stacji Benzynowych ( CPNy były w poprzednim ustroju)
A co Ty masz do prezydenckiego samochodu ?
To że po 8 latach wymienił samochód na nowszy ?
Bo tamtego koszty eksploatacji były wyższe niż zakup nowego, he :)

Łomża leży na Mazowszu !

a ja w dupie ma caritas ,JARKA I całe PIS

zezowate szczescie
Grudzien 2012- "Kibice Dzieciom IV" DSM w Nieławicach
Listopad 2012- Ratujemy Łomżyńskie Zabytki (cmentarz w Łomży)
.......
nie będe wymieniał tak bo, nie robie tego dla odhaczenia, tylko dla samego siebie !
Gościniec Łomżyński impreza na 20 tysięcy osób organizowany cyklicznie od kilkunastu lat ?
Night Power- profity cięzko jest mi teraz określić może to że młodzi ludzie mieli okazje zobaczyć profesionalny wyczynowy sport ? Może profity są długoterminowe ?

Łomża leży na Mazowszu !

jeżeli uważasz, że jestem za PiSem to jesteś w błędzie
Ja nie neguje działaności WOŚP ale twoje rozrzalenie jest conajmniej komiczne
domyślam się że byłeś współorganizatorem dzisiejszego finału.
Powiem Ci jedną rzecz bo troche w tej "branży" jestem, że sponsorzy i promocja lub to naprawde ciężki temat i jeśli nie ma się odpowiedniej wiedzy i możliwośći to nie ma co się chwytać
w jaki sposób był promowany finał WOŚP w Łomży ?

Łomża leży na Mazowszu !

Już więcej nie piszę bo mogę za bardzo ubliżyć tym "prywatnym inwestycjom"
dobranoc

ja jednak chciałbym żebyś się wypowiedział :)

Łomża leży na Mazowszu !

ad. HokusPokus

Nie bądź większym zasrańcem niż jesteś. "motyllusowaty" ma bardzo dużo racji.
Twoje przygłupie gadki nie najlepiej świadczą o twej inteligencji. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie atakuj ludzi, do których ci daleko.

Jeszcze jedno :
piszesz "... w dupie mam WOŚP i ich wielką akcje a wiesz dlaczego ?... "

oraz : " .... WOŚP 54% dochodów przeznacza na cele statutowe
Caritas 99%

więc z dwojga złego wolałbym tą drugą organizację wspierać ... "

PYTANIE : skąd masz takie dane ?

Tylko i wyłącznie Ty mnie zaatakowałeś, obrażając mnie :)
Ja jestem chętny do polemiki i przedstawienia swojego zdania, wg mnie napisałem normalne rzeczy może ciekawe ( to kwestia indywidualna)

nie będe zniżał się do twojego poziomu i oceniał czyjejś inteligencji po wpisach na internetowym forum. Po czym tak wnioskujesz ? No proszę Cię odpowiedz mi po źle postawionym przecinku- jeśli tak to szacunek !
Przeanalizuj jeszcze raz to co pisze i znajdz mi proszę moje "ataki"
a ja mam swoje zdanie, wyraziłem je- wprost przeciwnie do Ciebie
pro publico bono :)

Łomża leży na Mazowszu !

nie potrafie Ci teraz przytoczyć źródła zezowate, nie mogę znaleść

Łomża leży na Mazowszu !

Motyllusowaty; kto się z Kolna śmieje? Łomżanie? Że niby nie umiemy parkować i jeździmy "pod prąd"? Rozkładasz mnie na łopatki tymi opowieściami. W naszej wiosce jest mało mniej ulic niż u Was (są tylko krótsze :)) Poza tym to ja w Łomży czuję się jak u siebie i nie widzę problemu, że na codzień mieszkam w mniejszym mieście ;) Kolno - nam wszystko wolno!!! :)
Pozdrawiam

To poszukaj , ja poczekam , bo takie zestawienie % jak u Ciebie , to mam wrażenie, że to sugestia podprogowa - celowe podanie statystyki wyssanej z palca, mające na celu zdyskredytowanie konkurencji .

ad. HokusPokus

"w dupie mam WOŚP i ich wielką akcje a wiesz dlaczego ?"

To zdanie bardzo dużo świadczy o twoim merytorycznym poziomie.
Wolę 100x motyllusowatego z jego pasją i żarem, niż wynurzenia człowieka, który bredzi o 20 tys tłumie na propagandówce pt Gościniec, na który co roku wyrzucane są nasze pieniądze.

I nawet jakoś nie chce mi się wiedzieć dlaczego masz WOŚP w d...e.

Z jednym co sie zgodzę a mianowicie "w jaki sposób był promowany finał WOŚP w Łomży" ciężko to określić w jaki sposób,ale wiem że jaki by nie był to i tak promocja poszła za późno!!!!!!
Gościniec Łomżyński- dużo negatywnych opinij na temat tej imprezy!!to artysta nie taki , to światło za mocne nagłośnienie charczało,myślę że nawet jak by tu Madonna zawitało to łomża jest tylko łomżą!!

Night Power??no rewelacja mpk daje plac za free spokojna zamknięta za free,organizator Bóg wie skąd kasuje za bilety.Tysiące osób płacą po.............
a jak dzisiaj wystawiona na licytacje była przejażdżka samochodem off-rodowym który na naprawdę dziurawych szutrówkach drogach,poważnych hopach osiąga prędkość ponad 100km/h to chętnych nie było,a licytacja tylko od 21zł.

Zezowate, dzisiaj już tego nie zrobie bo za chwilkę uciekam ale jeśli rozpatrujesz to w kategoriach konkurencyjności i rynku nie jako "handlowego" to WOŚP jest w tym kraju monopolistą, więc w jaki sposób można ich zdyskredytować
Szkoda że np: przystanek Woodstok, który notabene promuje lewackie ideologie (czyt. antyPolskie) dostaje horrendalne kwoty.
idąc takim tokiem myślenia może zamiast na przystanek Woodstok, dofinansowywać lokalne sztaby WOŚP które borykają się z kłopotami finansowymi ?

Łomża leży na Mazowszu !

: Prawo jest prawem
a co ja mam powiedzieć o twoim " zasrańcu" ?
z kąd Ty możesz wiedzieć jaką ja mam pasję i czym się zajmuje, dlatego delikatnie zironizowałem na temat tego, że oceniasz człowieka po wypowiedzi na forum internetowym, widocznie nie zrozumiałeś :)

: motyllusowaty
promocja była kiepska, i z tym musisz się zgodzić nie wiem jak wyglądała wasza kwestia w postaci organizacji i dlatego nie oceniam.
Ale podam prosty przykład na zwiększenie frekwencji
Dlaczego nie rozstawiliście prowizorycznej sceny np: na parkingu Kauflandu, centrum 4+ czy piwiarni Warka ? uwież mi że ludzie przechodzący nawet zatrzymywaliby się na chwilkę
ad licytacji.
Jedno wiążę się z drugim brak organizacji więc brak potencjalnego klienta na przejażdżkę off roadową. Widocznie pośród zgromadzonych nie było amatora na tego typu rozrywkę, ja np: dałbym 50 zł za przejażdzkę w postaci DRIFTu, bo chciałbym spróbować off road mam swój mały, jeżdzę quadem więc np nie zalicytowałbym tej atrakcji

Łomża leży na Mazowszu !

ah, i dodam że jeśli zwrócilibyście się do miasta o udostępnienie dogodnego terenu, napewno też dali by wam za FREE !

Łomża leży na Mazowszu !

Znowu manipulacja faktami z Twojej strony.

Koszty organizacji Przystanku Woodstock pokrywane są z wpłat sponsorów.

A fakt pozostaje faktem , nawet monopolistę wściekłe psy kąsają .

Kiepsko wośp niestety

zezowate
>Jurek Owsiak odpowiada w ten sam sposób:
>Woodstock finansowany jest z odsetek od zgromadzonych środków przyp. ŚRODKÓW WOŚP, (dodatkowo z
>wpłat sponsorów oraz sprzedaży koncesji ma stoiska itp.)

co nie zmienia faktu, że nadal uważam że ODSETKI lub po prostu środki mogły być przeznaczone na finansowanie lokalnych sztabów

Łomża leży na Mazowszu !

wedle życzenia- porównanie sprawozdań finansowych Caritas-u i WOŚP http://pokazywarka.pl/45zdwz/

wrzuć pełne sprawozdania, te które maja po kilka stron, wtedy można porównywać

Łomża leży na Mazowszu !

Gość zbiera na seniorów a jest za eutanazja

Poczytajcie o spółce złoty melon sp. z o.o. 100%udziałów ma złoty melon z wielkiej orkiestrze

Kasa idzie ale bokiem

Tak jak tu pisali ok 50% będzie wydana na sprzęt medyczny który często nie jest wykorzystywany optymalnie

Za resztę się pobawia i swoje koszta uregulują

hm klechy zatruły umysły mieszkanców tego miasta i dobry pomysł i energię jaką daje akcja WOŚP przedstawino w bardzo złym świetle. Zła wola wielu mieszkanców tegbo miasta jaką wyssali z mlekiem matki została ujawniona przy poparciu miejscowego kleru i tak ta wspaniała akcji na rzecz niesienia pomocy zwyczajnie w tym mieście padła.

To miasto i ci ludzie sobie na to zasłużyli. Na biede , zacofanie intelektualne i kulturalne.

Tupik

Proszę, tylko co to da, jak najgłośniej krzyczący nie umie czytać takich sprawozdań?

http://s2.wosp.org.pl/uploaded/files/files/Bilans%20Fundacji%20za%202011.pdf
http://caritas.pl/images/stories/raporty/Caritas_Polska_sprawozdanie_finansowe_2010.pdf

dla wyjasnienie nigdy nie wesprę Caritasu bo uważam , że pomoc docierajaca przez tą instutycję w postaci środków zebranych od społeczeństwa jest wykorzystywana i wspiera działania zmierzajace do umocnienia i uprzywilejowania kościoła katolickiego co zakres jej odziaływania czyni ograniczonym. Nie wiem tez skąd niektórym przychodzi do głowy ,ze 99% środków zebranych przez Caritas idzie do ludzi a przez WOŚP tylko 55% ot prosze jaka propaganda Caritasowców aby wyeliminowac konkurencję.

Tupik

Wszędzie dopatrujesz się drugiego dna .

Nie ma

Wośp drogi jest, dużo transmisji, cały rok przygotowania, które kosztują a niestety w ciągu jednego dnia tylko przychód. Przelot jurka F 16 nawet nie był za free. Wszystko kosztuje.

haha hihi hoho

Caritas 2010- przychód działalności prawie 165 mln zł (164 758 177,82), koszty administracyjne 2 mln (2 073 970,26).
WOŚP 2010- przychód 58 mln zł (58 294 805,52), koszty administracyjne prawie 3,5 mln złotych (3 414 105,81). Ot, miłosierni.

A za rok 2011 koszty administracji WOŚP- Uwaga- 12,5 mln zł a dokładnie 12 547 353,95 zł.

SPRAWOZDANIE FINANSOWE ZA 2010r.

WPŁYWY między innymi :
- ok 6 300 000 PLN samych dotacji,
- zbiórka trzęsienie ziemi na Haiti - ok 8 500 000 PLN,
- powódż w Polsce - ok 8 500 000 PLN
RAZEM - trochę nieczytelne, trzeba by było zsumować ale chyba coś ok 291 500 000 PLL

WYDATKI miedzy innymi :
- Dziecko, rodzina ok 3 330 000 PLN,
- Seniorzy i chorzy ( leczenia i rehabilitacja) - ok 330 000 PLN !!!!!!!!!!!!!
RAZEM - trochę nieczytelne, trzeba by było zsumować ale chyba coś ok 271 000 000 PLN

TO GDZIE SIĘ PODZIAŁO OK 20 000 000 PLN - DWADZIEŚCIA I PÓŁ MILIONA PLN ????????????

Szanowna Inkwizycjo,

W obliczu przedstawionych faktów, to chyba nie ma już innego wyjścia Owsiak do eutanazji czy na gilotynę?

A może dajcie mu jeszcze jedną szansę, niech podda się dobrowolnej karze i odpracuje swoje w Caritasie.

Zezowate szczęście, przeczytaj pełne sprawozdanie, to będziesz wiedział, gdzie są różnice i z czego wynikają. Jak już wyczytasz, to pochwal się tu na forum efektami dociekań.

http://caritas.pl/images/stories/raporty/Caritas_Polska_sprawozdanie_finansowe_2010.pdf

http://s2.wosp.org.pl/uploaded/files/files/Bilans%20Fundacji%20za%202011.pdf

Szanowna i chora z nienawiści Inkwizycjo,

W obliczu przedstawionych faktów, to chyba nie ma już innego wyjścia Owsiak do eutanazji czy na gilotynę?

A może dajcie mu jeszcze jedną szansę, niech podda się dobrowolnej karze i odpracuje swoje w Caritasie. Może jeszcze da się jego resocjalizować?

Ciekawa pozycja WPŁYWY - Żywność PEAD ok 138 300 000 PLN

Wiecie CO TO JEST ???

PEAD to skrót francuskiej nazwy Programme Europeen d'Aide aux plus Demunis - po polsku tłumaczonej jako Europejski Program Pomocy Żywnościowej.
Głównym celem programu jest niesienie pomocy żywnościowej najbiedniejszym osobom w całej Europie. Program PEAD funkcjonuje w Unii Europejskiej już od 1987 roku. W Polsce, od momentu wejścia Polski do UE.

Podstawą realizacji PEAD jest Rozporządzenie Komisji Europejskiej nr 3730/87 zezwalające na bezpłatne przekazywanie osobom potrzebującym żywności pochodzącej z rezerw UE przez akredytowane do dystrybucji organizacje charytatywne z terenu Wspólnoty.

Obecnie w zapasach interwencyjnych UE nie gromadzi się już tak wielkich ilości żywności i program PEAD realizowany jest głównie poprzez przekazanie środków finansowych zamiast gotowych artykułów spożywczych czy surowców do ich produkcji.

W Polsce Ministerstwo Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej akredytowało do dystrybucji żywności w ramach programu PEAD 4 organizacje społeczne: Polski Czerwony Krzyż, Caritas Polska, Polski Komitet Pomocy Społecznej oraz FEDERACJĘ POLSKICH BANKÓW ŻYWNOŚCI.

......................................................................................................

JAKA TA UNIA ZŁA , prawda ?
KOŚCIÓŁ / CARITAS bierze FINANSE, póżniej rozdaje jako swoje,
- ( bo przecież przeciętny obywatel NIE JEST INFORMOWANY z jakiego to programu pochodzi, że od UNII , tylko w świadomości pozostaje, że DOSTAŁ Z CARITASU ! )
- i jeszcze UNIĘ KRYTYKUJE !!!

Cóż, jak fakty nie pasują do propagowanej tezy, to obrzucić interlokutora epitetami? To jest dopiero tolerancja i miłość.

Trochę to smutnawe, że nawet pomagając, nie możemy się uwolnić od polityki ....

To może nieśmiertelny tekst niejakiego Młynarskiego Was pogodzi :

Róbmy swoje,
Pewne jest to jedno, że
Róbmy swoje,
Bo dopóki nam się chce,

Pozdrawiam w NR i mniej nerwowości życzę, a więcej dobrej woli i chęci dostrzeżenia, że ktoś inny też robi to " swoje " , bo w to wierzy najzwyczajniej, że warto ..

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

nie wiem czemu środowiska katolickie podnoszą takie larum do nieba. Nie muszę chyba przypominać bo wszystkim wiadomo ,że to srodowiska katolickie jako pierwsze zaatakowały w sposób niewybredny i do dzisiaj atakują WOŚP za prowadzenie akcji zbierania środków pienieżnych. To jak pryzpomnę nawet niektórzy księża swoje awersje do tej zbiórki wprowadzili ręcznie w czyn. To z środowiska miłującego bliżniego wypłynęła taka skrajana nienawiść wobec tej akcji WŚOP i jej dyskredytowanie oraz osoby firmującej ta działalnośc czyli Jerzego Owsiaka. Dlatego nie dziwcie się ,ze wielu odwraca sie od Caritasu jako organizacji niewiarygodnej nie zaśługującej na poparcie i zaufanie. Jednocześnie pragnę zwrócić uwagę szanownym aktolikom czy to swoje zachowanie wobec WOŚP tez podciągniecie jako tak chetnie przywoływane przykłądy ataku na kościól katolicki. Wstydźcie się obłudnicy ale pamiętajcie kto sieje wiatr ten burze zbiera.

Tupik

Podnoszą larum dlatego chociażby ze złoty melon sp. z o.o jest głównym sponsorem dzikiego przystanku woodstock a dodatkowo wyszło na jaw ze jedynie ułamek zebranych pieniędzy idzie na sprzęt który często jest nieprzemyślanym zakupem jak i sam owsiak często nie myśli co mówi.
Ludzie robią zrzute na sprzęt, odciążając budżet bo to w końcu rząd powinien to sfinansować a w niedalekiej przyszłości gdy już szpitale będą prywatne my będziemy musieli płacić za badania na sprzecie który sami kupiliśmy

dziękuje

do widzenia

i tu"garbusie" z tobą zgodzić się mus.tego typu akcje nie powinny miec miejsca.sprzęt i leczenie powinno zapewnić nam państwo,na które od dawna łoże daninę.np.moje roczne składki wystarczyłyby na pokrycie kosztów leczenia schorzeń,w które to popadłem przez moje średniej(jak narazie):-))długości życie łącznie.mniemam,że nie jestem wyjątkiem "...TEN SYSTEM MUSI UPAŚĆ!TERAZ I ZARAZ!..."

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Sterroryzowana przez kk społeczność nie chce w tym trudnym do przeżycia terenie narażać sie przewodniej sile.

Ktos tu napisał, ze nie było promocji :)
Bo media też są sterroryzowane, wola nie zaczynać z machiną która gniecie niepokornych od 2000 lat. Udaja , ze nic nie widzą - konformizm.

Machina ma pretensje do Owsiaka, za to , ze ukradł im patent i nie chce płacić doli. Zdolny uczeń.
Wszystkie oszukańcze myki Owsiaka, tak chętnie opisywane przez "kościelnych", były i sa stosowane przez nich samych. Konkurencja nie zna litosci, zapomina jedynie niekiedy, ze na tym samym wózku jedzie

Działaność Owsiaka nie pasuje mi z tego wzgledu, ze rozgrzesza nic nieróbstwo urzedasów. Wiec nigdy nie byłem entuzjasta Orkiestry

"Ten system musi paść"
hmm
własnie Owsiak mu nie pozwala upaść i to jest całe moje zastrzeżenie do Owsiaka.

Uwaga!!! nabity :)))))

W d.... ze światełkiem

A może Owsiak niech za swoje organizuję Woodstok a nie wykorzystuje naiwność dzieci ganiających z puszkami

A na poważnie chyba nikt poważny nie powierzyłby organizacji imprezy Pyczotowi

Zresztą imprezy pod hasłem " Wszyscy dajcie ba jak nie to będziecie ciemnogród" odstrasza ludzi

jak powiedział Jurek w jednym z wywiadów Uwielbia jeździć Harleyem po afrykańskich bezdrożach

No to ście ma

pabloz4 mylisz się.
Nikt tu nie jest naiwny. Wybierz się do szpitala, obejrzyj sprzęt.
Zobaczysz DUUUŻO urządzeń z czerwonym serduszkiem o wartości ponad miliona polskich złotych.

Według mnie Pyczot organizuje super finał. Przypomnijcie sobie jak był rok temu. Tegoroczny finał był wyjątkiem. Brak środków finansowych to nie jedyny powód takiej organizacji. W tym roku finał miał zorganizować znany dj, wodzirej i fotograf P.B., ale w ostatniej chwili zrezygnował i Pyczot założył sztab w ostatniej chwili, ostatniego dnia o 22. A na dodatek położyła go rwa kuszlowa.

PAWEŁ S. DĄBROWSKI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org