środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stara motoryzacja - Junak

Witam
Poszukuje kontaktu z osobami interesującymi się starą polską motoryzacją, a wszczególności motocyklami marki Junak.
Chciałbym takowy motocykl zakupić i szukam wszelkich informacji na jego temat (włączając w to również kontakt z osobami chcącymi ten motocykl sprzedać).

Jeżeli masz jakieś informację na ten temat napisz do mnie:
lagodny@o2.pl

Pozdrawiam
LIPA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stara motoryzacja - Junak

poszukaj na google albo na wp.pl w wyszukiwarce wpisz junak i tak jest sporo stron z ksiega gosci i tak popatrz moze beda numery gg i popytaj sie jak sie sprawuje badz na ksiedze wspis zostawic trzeba szukac fanow tego motocyklu, ja tez chcialem junaka kupic, ale eksploatacja bylaby droga czesci coraz to drozsze sie robia....takie zycie...

pozdrawiam:))

na allegro.pl kupisz junaka

Tak wiem że na Allegro można kupic ten motocykl, ale nie mam mozliwości załatwienia transportu dlatego szukam Junaka w Łomzy lub jej okolicach.

WIĘC JAK MASZ INFORMACJE ZE TWÓJ ZNAJOMY, WÓJEK, DZIADEK, OJCIEC LUB SĄSIAD MIAŁ TAKĄ MASZYNĘ TO DAJ MI ZNAĆ.
MOŻE SZTOI GDZIEŚ W STAREJ SZOPIE I NISZCZEJE JA CHĘTNIE PRZTWRÓCĘ JĄ DO DAWNEJ ŚWIETNOŚCI.

pozdrawiam
kuba

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org