Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ILE JEST W ŁOMZY KEBABOWNI :) |
j/w wyliczać wymieniać i pisać w której jakie żarłko wciskaja :) -W której miesko smierdzące było -w której pekinka zgniła -w której buła czerstwa namoczona w wodzie dla miękkości i podgrzana w mikrofali dla świerzości :):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ILE JEST W ŁOMZY KEBABOWNI :) |
Tyle co kościołów i biedronek? A żarło w każdej jest do d..py.Najlepsze jedzonko jest wtedy,gdy przygotuje sie je samemu;)
|
|
Jeszcze dwie, trzy i można zgłosić nasze miasto do księgi rekordów Guinnessa.
|
|
Omanio :) Z moich wyliczeń wynika że conajmniej trzy razy tyllllllllllllllllllllllllllllllle:) Ale może niech się wypowiedzą smakosze zakalca z glutami i koneserzy czerstwych buł , wypchanych pekinką i odpadkami z zakładów mięsnych :):)
|
|
he... Maruda juz ja wiem co ty za jeden
|
|
To teraz madziulko okaż swoje foto.Też chcemy Cię poznać ;-)
|
|
madziulka :) Tyle wiesz ile kebabów zjesz:)
|
|
... a po co foto, przejdż się do KEBAB EGIPT i masz tam oryginał : TEMAT: NAJLEPSZY KEBAB W ŁOMŻY!!! " Autor: madziulka210 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 12-01-13 15:29 Zapraszam do nowo otawrtego KEBAB EGIPT aleja legionów 30A NAJLEPSZY KEBAB W ŁOMŻY PRZYJDZ SKOSZTUJ!!!!! "
|
|
i Owszem;-)Pójdę ale tylko zobaczyć madziulkę.
|
|
?
|
|
omania znasz z forum sun?
|
|
Zajdę i ja około 16 , popatrzę jak madziulka wygląda :) madziulka, chyba nie uciekniesz co ??
|
|
maruda mnie mozesz zobaczyc zapraszam tylko obok egipt 24h hehe
|
|
maruda zamilkles? He
|
|
i tacy sa wlasnie wszyscy madrzy tylko na forum cwaniakow rznąć zamilki szybko... :) mysleli ze ja niewiem kto siedzi po drugej stronie monitora.
|
|
Hahaa wlasnie madziulka, popieram Cie z tym w stu procentach. :) Ten ktory najwyzej szczeka, w swoim zyciu najmniej moze zrobic hehe :] .
|
|
madziulka :) I co z tego że wiesz? To świadczy tylko o twojej głupocie i ograniczonym umysle że piszesz o tym na forum :)
|
|
maruda piszesz i niewiesz do kogo piszesz nie stolujesz sie typu kebab itp nie odzywaj sie zamilcz a nie siedzisz tylko na tym forum i pientolisz smuty jak wiekszosc z was ja chcialam sie podzielic tym ze jest cos nowego i mi to posmakowalo i ktos innym moze tez ma ochote sprobowac tak jest wiele u nas kebabow ale to sa niby kebaby a nie prawdziwe takie jak w klepotrze czy teraz w kebab egipt kapujesz?
|
|
madziulka210, nie ośmieszaj się , piszesz : " jest wiele u nas kebabow ale to sa niby kebaby a nie prawdziwe takie jak w klepotrze czy teraz w kebab egipt kapujesz?" Czyli jak to KEBAB EGIPT , to macie " pieczone mięso na szpikulcu " , szaszłyk z kawałków czy pieczonego mielonego mięsa ? - oczywiście baranina ? Macie coś takiego, czy TO KOLEJNA TANIA JATKA ? z pseudo kebabami .
|
|
zezowate szczescie ja nie jestem wlascicielka lecz klientką szaszlyki maja z kawalkow miesa i mieso tez na szpikulcu cos jeszcze? przyjdz zobacz a pozniej sam se ocenisz czy to prawdziwy czy na niby kebab he chociaz pewnie kebaba z nasz z obrazkow i cwaniakujesz jak tym podobni tutaj he
|
|
Autor: madziulka210 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 13-01-13 11:31 i tacy sa wlasnie wszyscy madrzy tylko na forum cwaniakow rznąć zamilki szybko... :) mysleli ze ja niewiem kto siedzi po drugej stronie monitora. //////////////////////////////////////////////////////////////////// Madziulko,ale ja sram na to że Ty wiesz kto po drugiej stronie siedzi;)I tak co mam powiedzieć to powiem bez względu na to,uwierz. I nikt nie zamilkł tylko mamy po prostu lepsze,ciekawsze,czasami ważniejsze zajęcia jak przesiadywanie tu na forum i pieprzenie głupot o jakimś kebabie czy ,czymkolwiek innym.Tym bardziej nie robimy reklam.To tyle z mojej strony.
|
|
Z tego co czytam na zamieszczonej przez Ciebie ulotce - to tylko szaszłyki " kurczak grilowany " . Oj , jak ja pierwszy raz jadłem kebaba ( co prawda był to döner kebap w Stambule ) - to chyba Ciebie jeszcze w planach u mamusi i tatusia nie było . a tak a propos : wiesz czym to się różni ?
|
|
omania po twoim udzielaniu sie na tym forum odniosla bym inne wrazenie heeh ze masz inne ciekawsze zajecia ... i tyle w tym temacie z trolami juz nie pisze na tym forum wyrazilam swa opinie na temat tego co tu sie dzieje a po to jest forum zeby wyrazac swa opinie o czym kto co chce a jak kogos to nie interesuje niewchodzi poprostu w dany temat a nie co co siedza tu non stop musze swe 5groszy wsadzic no ale cuz takie jest wasze internetowe zycie.
|
|
Napisałam lepsze,ciekawsze,ważniejsze;) Czytaj ze zrozumieniem i zaglądaj do słownika bo robisz straszne błędy.A te Twoje :cuż: to co oznacza?bo nie wiem jak to odczytać?
|
|
omania idz juz do tych garów he
|
|
Ide;-)Wolę swoje gary jak Twoje hujowe jedzenie;) Miłego dnia!I jak najmniej klientów życzę!
|
|
omania ja akurat w swym biznesie nie boje sie ze zyczysz mi dzisisejszego dnia jak najmiej klientow hehe narka
|
|
J***ć te kebabownie!!Patrząc na nie których co piszą na temat tych kebabów i zakładają nowe posty na temat KEBABA myślę sobie że lepiej wejdzcie na blog o tematyce kulinarnej i tam możecie sobie pogadać , co zdrowe a co do d***y!! A nie zaśmiecacie forum pierdołami na temat kebaba!!Temat poruszył....
|
|
madziulka :) Trudno nie mieć duzo klientów pracując 24h :):):) No ale do kebabów wracając:) Nie obchodzi mnie to ze zachwalasz kebabownie swojego nowego faceta:) Ja tego gówna do ust nie biorę, bo mam inne potrzeby smakowe :) A ciebie skoro zadawalaja sprasowane odpadki z zakładów mięsnych to życzę smacznego i jak najwiekszego i najszybszego przyrostu dupy :) To tyle z mojej strony w twoja stronę :):)
|
|
Autor: madziulka210 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 13-01-13 13:41 omania ja akurat w swym biznesie nie boje sie ze zyczysz mi dzisisejszego dnia jak najmiej klientow hehe narka //////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nie dziwne :) Bo wprzeciez pracujesz 24 h :):):) A to jedyny niezawodny biznes:)
|
|
maruda chcesz miec problemy? Bo przeginasz na maxa to ze mam biznes 24h to co masz na mysli?
|
|
Autor: madziulka210 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 13-01-13 11:07 maruda mnie mozesz zobaczyc zapraszam tylko obok egipt 24h hehe //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// To nie moje tylko twoje :) I nie strasz mnie problemami bo nie jestem strachliwy :)
|
|
nie jestes no to zobaczymy jak bedziesz wchodzil na zaklad swoj co za kozak z ciebie i sie zdziwisz komu podpadles.
|
|
albo ten ktoś się zdziwi :)
|
|
maruda nie dziwi bo my cie znamy ale ty niewiesz kto pisze po drugej stronie do zobaczenia temat zamkniety i tyle.
|
|
Tak tylko sie tobie wydaje że nie wiem kto jest po drugiej stronie :):) I niestrasz mnie , jeszcze raz ci powtarzam , nie strsz bo strachów się nie boje :):)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |