czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budowa domu - wykonawca

Chciałbym w tym roku pobudować dom. Chciałbym to zrobić dobrze i w dobrej cenie. Chodzi mi o ekipy budowlane. Proszę o opinie budowlańców i osób budujących. Kogo polecacie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budowa domu - wykonawca

Polecam DAMBUD Sierzputowski
www.dambud.eu

mój dziadek zajmuje się budowa domu kilkanascie lat doswiadczenia stawial ostatnio salon gier na sikorskiego za straza chcesz możesz pojechać i zobaczyć :-)

Ja pracuje przy instalacjach na budowach świeżo po postawieniu więc widzę co boli. Na pewno bym odradził dużą firmę budowlaną ze względu na lipę jaką odwalają. Lepiej nająć osobę prywatną tak jak tu wcześniej powiedziano. Dzisiejszą wadą "fachowców" jest puszka piwa na dzień dobry. Takiemu gościowi nawet planów bym nie pokazał.
Postawić dobry dom - dużo ludzi robi domy w regipsach - słuchając opinii ludzi którzy to zrobili paręnaście lat temu to jest zwykłe wywalenie pieniędzy w błoto. Po ok 7 latach użytkowania w ciepłe miesiące podczas snu słychać jak pracuje drewno przejawia się to w postaci trzasków i skrzypienia. Dom to dom a nie stodoła. Dzisiaj majster przyjdzie na budowę i chce mieć wszystko do ręki i mu w to graj nie podpowie, że lepsze choć droższe jest wylanie sklepiania z betonu. taki dom będzie na wieki wieków.
Znam pełno dobrych majstrów. Da niektórych są drodzy a dla innych nie. Sprawdzeni przez wielu ludzi bo tak samo szuka się dobrych fachowców. Po nich się nie poprawia niczego.

dokładnie przed mówca dobrze mówi :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org