Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncert PIH |
Mam pytanie czy wybieracie się na ten mega koncert? Rozpoczęcie ferii zimowych + koncert jednego z najpopularniejszych w Polsce raperów!!! https://www.facebook.com/events/459759937419879/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncert PIH |
kogo to obchodzi, ze Panstwowa Inspekcja Handlu organizuje jakiś koncert? ...
|
|
Swoja drogą, nie wiedzialem ze panstwowa inspekcja handlowa jest "najpopularniejszym rapierem w kraju" ;]
|
|
daj spokój on nie jest aż tak popularny.
|
|
a to czekaj, te PIH(panstwowa inspekcja handlowa) to ten raper co zgrał się z PiH'em?(Polska izba handlu) ? bo juz sam nie wiem ;>
|
|
Wystarczy spojrzeć na jeden pierwszy lepszy temat i na posty pod nim żeby stwierdzić, że w Łomży panuje przeludnienie idiotów... Wyjeżdżajcie do stanów. Apropo PiH'a to zajebiście....
|
|
widac komus brakuje w nicku jeszcze "FIRMA JP, RPK,Prosto," i pare innych zwrotow tych wszystkich polskich pozerow, czy tam raperow spiewajacych o biedzie, a sprzedajacych ubrania po 500pln :)))))) No ale, hypjop "rzondzi" :)
|
|
Przeraża mnie poziom gimbusów na tym forum. Po co się wypowiadasz skoro nie słuchasz hh? Hejterku idź do mamusi po bebiko i zjedz snickersa bo gwiazdorzysz :)
|
|
tak, tak:) wracaj słuchać firmy :)) gimbusów hejterków bebiko snickersa :)) Tymi słowami, panie hiphopowiec podważasz swoje przywiazanie do muzyki hiphopolowej, pokazales wlasnie jakie miejsce ty zajmujesz w hierarchii gimbusow, ciezko stwierdzic ze jestes na wysokim miejscu. Swoją drogą, nadal nikt mi nie wytlumaczylo co chodzi z tą Państwową Inspekcją Pracy- W skrócie PIH, a jak by nie bylo- odwołuje sie wlasnie do tematu, w którym jest wyraznie napisane "Koncert PIH" :] Chociaż, wlasciwie- teraz sie zastanawiam do ktorej grupy ciebie przypisac, drogi marcin5644 Gimbus czy hipster :)
|
|
gimlandia rządzi !!!!!! :):):)
|
|
ByleJaki zamilcz gimbusie bo nawet nie wiesz o czym piszesz. Google nie boli :) Po co tu się wypowiadasz skoro siejesz tylko zamęt a i tak nic nie wnosisz do dyskusji? Potwierdza się tylko jedno stwierdzenie 13 latki z gimbazy to 90% rządzących na tym forum :) A swoją drogą zapewniam Cię, że mam więcej lat niż Ty :)
|
|
hmmm, tWOJA elokwentna dedukcja jest godna.... pożałowania:))))) Tymczasem, bywaj hipsterku :) Lub jak wolisz "ziomalu z blokowiska" Ohh, jak to fajnie jest trollowac "hiphopowego" ziomeczka. Tak szybko traci zimną krew, ale jak to Peja cos tam wydal "kur*wskie życie* cz cos takiego:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |