Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOFINANSOWANIE Do Studiowania z PUP ? |
Witam, Czy jest tu ktoś kto starał się o dofinansowanie do studiów podyplomowych z UP w Łomży? Ja mam chęć bo do lutego jest troche czasu a takie dofinansowanie to byłaby trafna rzecz gdyby była realna..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOFINANSOWANIE Do Studiowania z PUP ? |
nie ma takiej opcji powiedzaci ze nie maja kasy ;]
|
|
Tak, ja się starałam dwa lata temu i nie otrzymałam mimo spełnienia wszystkich warunków i przedstawienia pełnej dokumentacji -włącznie z zaświadczeniem od pracodawcy!!! Wszystko znalazłam na stonie internetowej, bo w urzędzie nawet nie potrafili mi powiedzieć co i kiedy trzeba złożyć. Dla mnie ten urząd to pomyłka na całej lini. Dwa lata temu również starałam się o staż, byłam tam co tydzień (liczyłąm, że coś "wychodzę") i odsyłali tylko to tu to tam. Dali dwa skierowania, a na rozmowach -wielkie zdziwienie- okazało się, że pracodawcy wpisywali konkretne osoby -z imienia i nazwiska- i choćby nie wiem co szansy nie było!
|
|
Ale próbuj z tym dofinansowaniem, mi się nie udało, ale może Tobie się powiedzie -powodzenia. Aha moja znajoma dostała -poszła na podyplomówkę z przedszkolnej a zaświadczenie przedstawiła od dyrektorki ze szkoły średniej! Po czasie okazało się, że jej mama w gminie pracuje, w której ta szkoła średnia się znajduje- a po skończeniu studiów pracuje w stowarzyszeniu wspierajacym młodziez z ubogich środowisk -dziwnie te życie sie układa...
|
|
wlasnie co niektore znajome dostaly bo sa bezrobotne .. ale wlasnie jakim cudem? nawet urzedaski mowia ze to marne szanse ;/ UP zamiast pomagac szukac pracy to jeszcze dobija psychicznie i podnosi piętno wyższości !
|
|
pomoc w przygotowaniach do pracy maturalnej z języka polskiego(cz.ustna) matura2013@op.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |