poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOFINANSOWANIE Do Studiowania z PUP ?

Witam,

Czy jest tu ktoś kto starał się o dofinansowanie do studiów podyplomowych z UP w Łomży? Ja mam chęć bo do lutego jest troche czasu a takie dofinansowanie to byłaby trafna rzecz gdyby była realna..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOFINANSOWANIE Do Studiowania z PUP ?

nie ma takiej opcji powiedzaci ze nie maja kasy ;]

Tak, ja się starałam dwa lata temu i nie otrzymałam mimo spełnienia wszystkich warunków i przedstawienia pełnej dokumentacji -włącznie z zaświadczeniem od pracodawcy!!! Wszystko znalazłam na stonie internetowej, bo w urzędzie nawet nie potrafili mi powiedzieć co i kiedy trzeba złożyć.

Dla mnie ten urząd to pomyłka na całej lini. Dwa lata temu również starałam się o staż, byłam tam co tydzień (liczyłąm, że coś "wychodzę") i odsyłali tylko to tu to tam. Dali dwa skierowania, a na rozmowach -wielkie zdziwienie- okazało się, że pracodawcy wpisywali konkretne osoby -z imienia i nazwiska- i choćby nie wiem co szansy nie było!

Ale próbuj z tym dofinansowaniem, mi się nie udało, ale może Tobie się powiedzie -powodzenia.

Aha moja znajoma dostała -poszła na podyplomówkę z przedszkolnej a zaświadczenie przedstawiła od dyrektorki ze szkoły średniej! Po czasie okazało się, że jej mama w gminie pracuje, w której ta szkoła średnia się znajduje- a po skończeniu studiów pracuje w stowarzyszeniu wspierajacym młodziez z ubogich środowisk -dziwnie te życie sie układa...

wlasnie co niektore znajome dostaly bo sa bezrobotne .. ale wlasnie jakim cudem? nawet urzedaski mowia ze to marne szanse ;/

UP zamiast pomagac szukac pracy to jeszcze dobija psychicznie i podnosi piętno wyższości !

pomoc w przygotowaniach do pracy maturalnej z języka polskiego(cz.ustna) matura2013@op.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org