Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Malinowska. |
Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie przyjmuje ginekolog dr Malinowska? Ile kosztuje u niej wizyta i ile trzeba czekać? Ewentualnie jakieś własne opinie ;) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Malinowska. |
przyjmuje na ul. wyszyńskiego na fundusz zdrowia tylko trzeba raniutko iść i czekać w kolejce ;) Lala22
|
|
przyjmuje też na sikorskiego 95a, ale trzeba dowiedziec się w jakie dni
|
|
Jeśli o mnie chodzi to w grę wchodzi tylko prywatnie :) Ewentualnie jeszcze poproszę o te same dane na temat dr Załęskiej? Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Przyjmuje też na Makowej ale jej nie polecam
|
|
załęska jest ok jako lekarz. A dane są w sieci, wystarczy wpisać nazwisko w google. co do czekania na wizytę to jeśli pilne i prywatnie to nawet tegoo samego dnia może sie udać.
|
|
prywatnie kilka dni na ubezpieczenie 2-3 tyg .
|
|
Malinowska przyjmuje już tylko na Sikorskiego 95A we wtorki, środy i piątki. I w swoim prywatnym gabinecie, ale nie wiem kiedy. Prywatna wizyta to koszt 50-80zł na Sikorskiego.
|
|
A czy ktoś może mi podać aktualny nr do dr Załęskiej? Jak dzwonię na ten podany w internecie abonament jest niedostępny. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Dr załęska jest obecnie na urlopie więc dlatego pewnie ma wyłączony tel . 14 już powinien być dostępny
|
|
Ok, dzięki za informacje ;) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |