poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca-Agencja Reklamy Robson

Można prosić opinie na temat pracy tam jako przedstawiciel handlowy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca-Agencja Reklamy Robson

czuje ze to nie powqinno sie nazywac przedstawiciel handlowy tylko grubo zakrojona akwizycja

Przychodzisz na 3 dni na okres próbny który musisz przepracować za friko. A potem loteria jak nie przyjdzie ktoś znajomy to może uda ci sie zostac

A jak warunki?

Gdyby nie to że pracujesz 3 dni za free nie jest aż tak źle. Po prostu w ciągu tych 3 dni musisz załatwić jak najwięcej umów dla nich.

Jeśli się spiszesz to zostaniesz jeśli nie to baj baj hehe.

Ale dają jakąś bazę klientów? Jakie auto oferują?:)

Tak, sam tam pracuję , na początek gabinet, samochód mercedes S klasa,
laptop, wypasiona komura, sekretarka do użytku osobistego i trzy tysiące - dwa dziewięćset klientów .

Ty to zamknij ziapę i siedź cicho,bo nigdy nic mądrego nie masz do powiedzenia Debilu zamulony...idź powietrza zaczerpnij a nie trollu w kompie tylko siedzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na pewno jak czytają to właściciele to Ciebie przyjmą, sądząc po ostatniej wypowiedzi na przedstawiciela to Ty się nie nadajesz ;)

Gdybyś miała odrobinę rozumu, to byś tu takich bzdur nie wypisywała.

Zasięgnij info u żródeł, a nie szukasz plotek z forum na którym udzielają się głównie sfrustrowani bezrobotni lub gimnazjaliści .

I MATOŁKU , NIKT ciebie IDIOTKO pierwszy tu nie obrażał !!!

Tak to jest zasięgnąć opinii na Naszym forum he he...żenada!
Makmarc tak podałam mu link,żeby poczytał i przedstawiłam się...nic złego nie napisałam,pytam i tyle...
Nie chciałabym trafić do takiej firmy jak np.Wiomar,gdzie tylko obraża się i wyzyskuje ludzi...

Tomo1233 a jak zarobki?Pytam Ciebie,bo sporo masz informacji:)

na start tys a pozniej premia od podpisanych umow ale to ta premia zalezy od czego ogolem mexyk....

a to tak można na 3 dni bezpłatnie sobie ludzi brać? wg mnie powinno być zapłacone a nie gratis.

No dokładnie...nie ma czegoś takiego jak próbne niepłatne dni pracy:)

ogolnie nie ma ale tam sa inne zasady

To chyba jest gdzie zgłosić, a jak sami się godzicie tak macie.....

Ja tam pracuję, zarabiam za pierwszy miesiąc próbny 6 tysięcy na rękę, oprócz wspomnianego wcześniej Mercedesa mam nielimitowane rozmowy przez kom, nielimitowany internet na tablecie lub notebooku i elastyczne godziny pracy do tego opieka zdrowotna gratis (czyli wszystkie szczepienia, badania itp. prywatnie!) z plusów warto zaliczyć jeszcze super przepisy BHP - bardziej niż książkowe, odprowadzanie składek ZUS od kwoty dokładnie zarobionych pieniedzy (dobra emerytura), z własną sekretarką to rpzesada - mamy tylko opiekuna Concierge do kwoty 2k miesięcznie (np. zamawianie kwiatów, umówienie wizyty u fryzjera itp.). Jak zaczynasz pracę to dają też na ubranie się 2k aby wyglądać jak człowiek.... więcej plusów nie pamiętam. POLECAM FIRMĘ

Latam, Skaczę i jeżdżę

A ja że pracuje najdłużej z was to mam jeszcze dodatkowo :

autko słuzbowe do prywatnej dyspozycji 24h bez rozliczania z przejechanych km. + dla każdego członka rodziny tel kom. bez limitu :):)

tommeknet tyle Ci dali i pewnie nadal wyglądasz jak Rumcajs he he...mi nie muszą płacić tyle,żebym wyglądała jak człowiek,bo uwierz wyglądam i stać mnie na fryzjera i ubrania:)

chyba nie jak takie bzdury tu piszesz mala77.

wpm !!!

Pierwszy raz w życiu cos mądrego napisałaś :):)

Ale to chyba przez pomyłkę nie?

Popieram wpm.
Mala Ty chyba jestes sierota jakas, tak sie dopytujesz jak bys bala sie pracy. No ja to nie rozumiem tych ludzi. W Lomzy z praca sie nie przelewa, a ona sobie wybiera i sie dopytuje jaki samochod oferuja zamiast isc na rozmowe hahaha. Ile Ty masz lat kobieto.!
Normalny czlowiek nie bedzie pytal na tym posranym forum, tylko by dowiadywal sie u zrodla.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org