poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca Tesco

na jakie stanowiska szukają pracowników w Tesco? na stronie ów firmy nie jest nic napisane, może ktoś z forumowiczów wie? z góry dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca Tesco

Kadry kierowniczej szukali już jakiś czas temu więc teraz chyba pracowników na sklep kasjerów itd itp

Tesco poszukuje m.in. kierowników stoisk warzywniczych, piekarniczych, wędlin i mrożonek czy napojów, alkoholi i suchej żywności.Nieco wyższymi kwalifikacjami, m.in. umiejętnościami negocjacyjnymi, analitycznymi i kierowniczymi muszą wykazać się kandydaci ubiegający o pracę na stanowisku kierownika działu spożywczego, kas czy kierownika zmiany nocnej.Tesco ma też do zaoferowania stanowiska typowo administracyjne: kierownika działu personalnego, pracownika ds. administracyjnych i specjalisty ds. BHP i ochrony przeciwpożarowej.Punkt rekrutacyjny w Łomży jest bodajże na ulicy Dwornej ale pewny nie jestem

Podobno już wpłynęło 6000 CV, ale wysyłaj może akurat.

Dziś byłam, na pytanie na jakie stanowiska rekrutują odpowiedziano Mi, że na wszystkie. Pani zaskoczona była, że nie przeszkadza Mi ewentualna oferta pracy jako kasjer sprzedawca, mimo iż mam wykształcenie wyższe i doświadczenie zawodowe jako szeroko pojęty pracownik administracyjny. Niestety nic nie wspomniała o ofercie pracy na ewentualnego pracownika biurowego, a szkoda ;/. Dlatego pytam, na wcześniejsze ogłoszenia również wysłałam aplikacje. Słyszałam, że powodem ponownej rekrutacji jest fakt, iż "zatkała" się im skrzynka pocztowa. Proszę o wyprowadzenie Mnie z błędu :)

przeglądając dział ogłoszeń trafiłem :)

Nowo otwierany market Tesco w Łomży poszukuje pracowników. Osoby zainteresowane mogą przesyłać CV lub dostarczać do CR Tesco przy ul. Szkolnej 2 lok 4.
e-mail: rekruhm@pl.tesco-europe.com
ogłoszenie dodane 2013-01-07

nie dotyczy - dziękuję za odpowiedź, aczkolwiek jestem o tym poinformowana, widziałam ów ogłoszenie

Nabór na stanowiska kierownicze i administracyjne trwał chyba do 30 listopada. Takie info było na str. Tesco, teraz brak tych ogłoszeń- wiec zapewne nabór zakończony.

Ciekawe czy już odbyły się jakieś spotkania rekrutacyjne czy narazie zbierają CV a spotkania bliżej otwarcia.

ogłoszenie ukazało się wczoraj więc jak mogły być już rozmowy?

Otwarcie sklepu w marcu z pracą ruszą na pewno wcześniej jakieś szkolenia itp i trzeba przecież sklep zatowarować to też trochę potrwa

zanosząc CV w podane w ogłoszeniu miejsce, przeprowadzają z Tobą krótką rozmowę

Masakra ...

tylu chętnych to i płace niższe

sport to zdrowie

W dalszym ciągu szukają pracowników do spraw technicznych i pracowników hali

ciekawe jak z kasa? ile płacą na pozcątek?

Na czym polega identyfikacja wizualna ?

Ja pracowałem jakiś czas temu w Wałbrzychu w Tesco i powiem wam, że nie było tak źle jak piszecie. Owszem zarobki nie za ciekawe, pracować ostro trzeba ale nie jest źle!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org