Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie sprzedać? |
Witam.Gdzie w Łomży mogę sprzedać wyroby z mosiądzu takie jak:Świeczniki,dzbanki,kota,świnkę.Oraz porcelanowy dzbanek do kawy/herbaty zdobiony 24karatowym złotem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie sprzedać? |
Na ul. Farnej u Pana z antykami i innymi przedmiotami "z odzysku".
|
|
Dzięki za informację.Pozdrawiam.
|
|
... jak zeskrobiesz to 24 karatowe złoto, to bym i kupił , tylko wiele tego bedzie ?
|
|
radzę zorientować sie w rożnych punktach jakie są ceny bo słyszałam niezbyt pozytywne opinie o Panu z antykami na Farnej
|
|
Julia znasz jeszcze jakieś miejsca?
|
|
Ja kupię Kurczak1980
|
|
Na rynek w sobotę do Nowogrodu
|
|
dodawaj ogłoszenia na portalach lokalnych, w gazetach itp _______________________________ www.student.lomza.pl
|
|
a w hotelu GROMADA tam był taki skup nie wiem czy jest dalej. To możesz tam zajść to niedaleko ul.Farnej
|
|
... a tak na poważnie , to jeżeli to ma jakąś wartość powyżej złomu, to Bazar staroci na Kole w Warszawie - ul. Obozowa - giełda staroci - największa tego typu giełda w Polsce, Giełda otwarta w każdą niedzielę od rana do godz. popołudniowych zależnie od pogody Jakbyś miała coś ciekawego, to albo kupię albo Ci pomogę przy sprzedaży i niekoniecznie muszę na tym zarobić. Jestem tam dość często i co nieco - się powiedzmy znam na " antykach " i innych tego typu rzeczach.
|
|
Jak chcesz pomoc to i ja Ci wysle maila ze zdjeciami zegarka tez pozlacanego 24-karatowym zlotem i moze sie dogadamy..
|
|
sorry, Autor: pirok ze zrozumiałych względów TU NA TYM FORUM nie odpowiadam na żadne e-maile , ( mam tu wielu antyfanów , a poprzez adres e-mal bardzo łatwo dotrzeć do adresu IP, nie wiem z kim mam przyjemność , jak jest to NAPRAWDĘ COŚ ciekawego i godnego uwagi - UNIKAT - to podaj swój e-mali, ja z kawiarenki internetowej się z Tobą skontaktuję .) Przepraszam, ale tzw " masówka" mnie nie interesuje . PS: jaka marka, sygnatury ?
|
|
ja mam stary zegarek na lancuchu otwierany (kieszonkowy) mysle ze kilkadziesiat lat ma tylko nie działa:-(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |