Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orange znowu padło? |
Na to wygląda...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orange znowu padło? |
Trzeba opłacić rachunek najpierw :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Zrób sobie lepiej rachunek sumienia!
|
|
jak się kupuje sdoładowania za 5 zł raz w miesiącu to i pada często :) Bo nawet telefon dziadostwa znieśc nie może :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ktuś cie gówniarzu pyta o zdanie?
|
|
Ty pytasz więc odpowiadam najlepiej jak potrafie :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Co się dzieje z Orange?? U mnie działa bez zarzutu:)
|
|
z Orange dzieje się to co z T-Mobile, są to te same nadajniki, więc automatycznie karty SIM powinny zalogować się do T-Mobile i problem nie powinien wystąpić ...
|
|
Żadnych problemów z Orange w ciągu ostatniego przynajmniej pół roku nie miałem... Ja nie wiem, co wam ciągle nie działa.
|
|
To dziwne, bo ja mam nieustannie problemy. Niejednokrotnie już tutaj setki osób pisały o tym. <> jesteś ich pracownikiem czy kontrahentem ? Jestem w Orange od jakichś 10 lat i dawno nie było tak źle technicznie. Niedługo kończy mi się umowa i pożegnam, choć z żalem, swojego operatora. Telefon mam od tylu lat w abonamencie, a nie na kartę prepaid, żeby wszystko było jasne. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Orange już dawno upada, to była tylko kwestia czasu, jedynie ze starych firm plus trzyma jeszcze renomę od początku do końca. kominki warszawa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |