Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca w biedronce |
Witam.chcialabym pracowac w biedronce jednak nie bardzo wiem jak tam sie dostac.Czy ktos z was tam pracował?jak oceniacie prace tam?z gory wielkie dzieki.Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca w biedronce |
Należy złożyć CV w sklepie do kierownika.
|
|
najpierw musisz miec doktorat Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
najpierw musisz mieć znajomości a potem dopiero cv złożyć
|
|
|
a ile godz sie pracuje?jakies wolne dni?Jak z płacą?
|
|
biskup to powolanie misja a nie praca Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie trzeba żadnych znajmości .. Jeżeli złożysz CV Umówią na rozmowę to poinformują jakie wynagrodzenie jaka umowa ile godzin i czy ci odpowiada ...
|
|
Ania1991 jak będziesz pracować to powiedz w której chętnie będę przychodził :* Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
w Biedronkach pracuje bardzo miła obsługa - zawsze pomocni i sympatyczni mimo faktu ,że czasami maja bardzo dużo pracy Tupik
|
|
a najglupsze jest to ze kasjerka kazdemu z osobna musi mowic dziendobry Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
he jestem mezatko z dzieckiem wiec daruj sobie;) Ania21
|
|
adamosxx czyli,że człowiek rodzi się,i w miarę rozwoju duchowego odkrywa w sobie powołanie do tego,żeby być biskupem?a potem wyznacza sobie taki cel(misję).a jeżeli dochrapie się tylko stanowiska pracy(http://mfiles.pl/pl/index.php/Kategoria:Stanowisko_pracy) jako proboszcz?cały misterny plan też w piz...du nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
sorki adamosxxhttp://mfiles.pl/pl/index.php/Kategoria:Stanowisko_pracy nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Jest taki obowiązek aby każdemu mówić dzień dobry całą regułkę wiadomo nie którym klientom to się nie podoba
|
|
Ania, a co to szkodzi :P popatrzeć też można i pomarzyć......
|
|
jak jestes mezatkO to Cie nie przyjma .
|
|
|
VizeV, dobry, inteligentny żart nie jest zły (jeśli oczywiście ktoś go zrozumie) hehehe
|
|
Dokładnie,jeśli ktoś go zrozumie:) ewa22kulis,bo ona jest mężatkO,a nie MężatkĄ:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |